Θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Αντωνάκου – Συλλυπητήρια μηνύματα από ΕΔΟΚ, ΣΕΚ και ΥΠΑΑΤ

13 September 2018

Θλίψη για τον θάνατο του Γιάννη Αντωνάκου – Συλλυπητήρια μηνύματα από ΕΔΟΚ, ΣΕΚ και ΥΠΑΑΤ

Θλίψη έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία του Άργους αλλά και στον κτηνοτροφικό κόσμο της χώρας η είδηση για τον θάνατο του Γιάννη Αντωνάκου, γνωστού για την επιχειρηματική και συνδικαλιστική του δράση.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος, αναφέρει:

«Ο πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον αδόκητο χαμό του Γιάννη Αντωνάκου, ενός δημιουργικού ανθρώπου και επιτυχημένου επιχειρηματία.

Ο Γιάννης Αντωνάκος καταγόταν από την Αργολίδα και το 2011 δημιούργησε τον Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, που κυκλοφόρησε με επιτυχία στην αγορά το “Γάλα του Μοριά”. Ακούραστος και δυναμικός, ο εκλιπών είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία και μέσα από τον συνδικαλισμό, προς όφελος του κλάδου, με τη συμμετοχή του στο Δ.Σ. του ΣΕΚ, της ΣΑΣΟΕΕ και της ΕΔΟΚ.

Η ενεργητικότητα και η δράση του Γιάννη Αντωνάκου θα λείψουν από τον κλάδο, αλλά και από εμάς, που στο πρόσωπό του, εκτός από έναν πολύτιμο συνεργάτη, βλέπαμε έναν καλό φίλο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Εξάλλου, σε συλλυπητήριο μήνυμά του ο Σύνδεσμος Ελλήνων Κτηνοτρόφων αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και ο Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΚ εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου για τον αιφνίδιο θάνατό του. Ο εκλιπών εκτός από φίλος υπήρξε ένας πολύτιμος συνεργάτης. Ήταν από την Αργολίδα, αγελαδοτρόφος και δημιούργησε το 2011 το Συνεταιρισμό Αγελαδοτρόφων Ανατολικής Πελοποννήσου, ο οποίος ένα χρόνο μετά, κυκλοφόρησε  με επιτυχία στην αγορά, το «Γάλα Του Μοριά». Ήταν μέλος του ΔΣ του ΣΕΚ και είχε υπηρετήσει την κτηνοτροφία, από πολλές θέσεις. Θα μας λείψει».

Συλλυπητήριο μήνυμα και από την πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε και το ΥΠΑΑΤ, στην οποία αναφέρει: "Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρος Αραχωβίτης και οι Υφυπουργοί Ολυμπία Τελιγιορίδου και Βασίλης Κόκκαλης, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του Γιάννη Αντωνάκου, για τον αδόκητο θάνατό του.

Ο Γιάννης Αντωνάκος ήταν δραστήριο μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας (ΣΕΚ) και της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος".

13 September 2018
Banner