Τελιγιορίδου: Προτεραιότητα για το ΥΠΑΑΤ ο ποιοτικός έλεγχος των εισαγόμενων τροφίμων

21 November 2018

Τελιγιορίδου: Προτεραιότητα για το ΥΠΑΑΤ ο ποιοτικός έλεγχος των εισαγόμενων τροφίμων

Σε μια στιγμή που ο απόηχος της παραίτησης Τσιάλτα από την προεδρία του ΕΦΕΤ αφήνει να αιωρείται στην ατμόσφαιρα η αιχμή ότι η ηγεσία του ΥΠΑΑΤ ενδιαφέρεται περισσότερο για τον παραγωγό και το εισόδημά του κι όχι για την ασφάλεια των τροφίμων και την προστασία των καταναλωτών, έρχεται η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ολυμπία Τελιγιορίδου να υπογραμμίσει ότι το ΥΠΑΑΤ δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους ποιοτικούς και υγειονομικούς ελέγχους των τροφίμων.

Συγκεκριμένα, η υφυπουργός επισκέφθηκε το Περιφερειακό Τμήμα Προστασίας Φυτών, Ποιοτικού και Φυτικού Ελέγχου Αττικής στο Πέραμα. Είχε την ευκαιρία να μιλήσει με τους υπαλλήλους της υπηρεσίας που διεξάγει όλους τους ελέγχους στα τρόφιμα φυτικής προέλευσης που εισάγονται από τρίτες χώρες.

Στη διάρκεια της επίσκεψης βρέθηκε τους χώρους του λιμανιού και ενημερώθηκε από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Cosco και τον διευθυντή του Γ΄ Τελωνείου για τη διαδικασία εισαγωγής τροφίμων.

Η κ. Τελιγιορίδου ευχαρίστησε τους υπαλλήλους του Ελέγχου για το σημαντικό έργο που επιτελούν στην ασφάλεια των τροφίμων και δήλωσε πως το ΥΠΑΑΤ δίνει πολύ μεγάλη σημασία στους ποιοτικούς και υγειονομικούς ελέγχους των τροφίμων.

21 November 2018
Banner