Συνάντηση Μελά με κτηνοτρόφους

04 September 2015

Συνάντηση Μελά με κτηνοτρόφους

Mε εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Θεσσαλίας και του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αγρινίου συναντήθηκε ο αναπληρωτής Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Δημήτρης Μελάς.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Νίκος Παλάσκας, ο αντιπρόεδρος Ιωάννης Γκρίνιας, ο γενικός γραμματέας Γιάννης Μπαρδανίκας,  το μέλος του Δ.Σ. Αναστάσιος Αντωνίου και ο πρόεδρος του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αγρινίου Δημήτρης Μολώνης.
Οι εκπρόσωποι των κτηνοτρόφων ανέπτυξαν  στον αναπληρωτή υπουργό τα προβλήματα του κλάδου τους και ειδικότερα το ζήτημα της διαχείρισης των βοσκοτόπων, το χρονοδιάγραμμα των πληρωμών για την εξισωτική  αποζημίωση και τη   βιολογική κτηνοτροφία,  τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν από τις ζωονόσους, θέματα φορολογίας, ασφαλιστικών εισφορών, κόστους παραγωγής κ.ά.
Ο υπουργός δεσμεύθηκε, στο χρονικό διάστημα της θητείας του, να κινήσει  τις απαραίτητες διαδικασίες προκειμένου να διευθετηθούν το συντομότερο δυνατόν όλα τα τρέχοντα ζητήματα και να προετοιμαστεί κατάλληλα το έδαφος για την επόμενη κυβέρνηση.

04 September 2015
Banner
Banner