Συνάντηση ΕΔΟΚ – Interbev

30 September 2015

Συνάντηση ΕΔΟΚ – Interbev

Τη διεύρυνση των σχέσεων μεταξύ της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος και της γαλλικής διεπαγγελματικής οργάνωσης Interbev συζήτησαν εκπρόσωποι των δυο οργανώσεων στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 26 Σεπτεμβρίου 2015.

Οι εκπρόσωποι των δυο πλευρών αντάλλαξαν πληροφορίες για την αγορά του κρέατος και εξέτασαν τις δυνατότητες για πιο στενή και αμοιβαία επωφελή συνεργασία. Το προεδρείο της ΕΔΟΚ ενημέρωσε τους Γάλλους εκπροσώπους για την πορεία οργάνωσης της ελληνικής διεπαγγελματικής και τις προτεραιότητες που έχει θέσει για την συνεργασία μεταξύ των διαφόρων πλευρών που συμμετέχουν σε αυτή. Από πλευράς της Interbev εκφράστηκε η διάθεση να βοηθήσουν με την τεχνογνωσία τους σε επίπεδο οργάνωσης και να εξετάσουν και νέα πεδία συνεργασίας που να αφορούν τους επιμέρους κλάδους (παραγωγή, λιανική διάθεση κ.λπ.).

Από την πλευρά της Interbev συμμετείχαν στη συνάντηση οι Emmanuel Bernard, πρόεδρος της επιτροπής Εξαγωγών και Dominique Guineheux, πρόεδρος του Ομίλου Βόειου Κρέατος CVBE. Την ΕΔΟΚ εκπροσώπησαν ο πρόεδρος Λ. Γίτσας, ο αντιπρόεδρος Στ. Πέρρος, ο γεν. γραμματέας Γ. Οικονόμου, ο ταμίας Χ. Πανταζής και ο επιστημονικός συνεργάτης καθηγητής Α. Γεωργούδης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο περιθώριο της βραδιάς Bovillage και με την αρωγή της Sopexa.

30 September 2015
Banner
Banner