Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος ανοίγει στα Χανιά

21 January 2019

Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος ανοίγει στα Χανιά

Τη δημιουργία Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος στα Χανιά ανακοίνωσε το Μεσογειακό ΚΕΚ-ΜΑΙΧ. Σύμφωνα με όσα είναι γνωστά, η σχολή τελεί υπό την καθοδήγηση του επίτιμου Διευθυντή Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Δρ Μεσσαριτάκη Μιχάλη, ενώ γνώση και εμπειρία θα προσφέρει και ο κτηνίατρος και πρώην Διευθυντής της Σχολής Επαγγελμάτων Κρέατος Αθηνών, Γιάννης Κωτσέλης.

Στόχος του προγράμματος είναι να προσφέρει θεωρητική και πρακτική κατάρτιση μέσω ενός προγράμματος που περιλαμβάνει θεωρητικά μαθήματα (το κρέας ως τρόφιμο, η νομοθεσία, ανατομία σφαγίων, οργάνωση και λειτουργία κρεοπωλείου, σφαγή, τεμαχισμός, μέθοδοι συντήρησης, πωλήσεις και μάρκετινγκ κ.ά.) και πρακτική εξάσκηση (κοπή, παρασκευάσματα κ.ά.).

Το πρόγραμμα διαρκεί 3 μήνες και παρέχει 85 ώρες θεωρίας, 100 ώρες ατομικής πρακτικής άσκησης και 3 Εκπαιδευτικές Επισκέψεις σε Επαγγελματικές Μονάδες της Κρήτης.

21 January 2019
Banner