Στην εμβληματική έδρα των Σακραμέντο Κινγκς ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών (5 Σεπτεμβρίου 2020)

09 April 2019

Στην εμβληματική έδρα των Σακραμέντο Κινγκς ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών (5 Σεπτεμβρίου 2020)

Κάθε φορά που διοργανώνεται, ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών υπόσχεται να κάνει σούπερ σταρ τους κρεοπώλες και την τέχνη τους, όμως αυτή τη φορά η υπόσχεση επιβεβαιώνεται και από την απόφαση για τον χώρο στον οποίο θα διεξαχθεί ο Διαγωνισμός του 2020.

H Meating Greece θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών στο Σακραμέντο τον Σεπτέμβριο 2020

Όπως είναι γνωστό, ο Διαγωνισμός θα γίνει στο Σακραμέντο αλλά μόλις χθες ανακοινώθηκε επισήμως ότι ο χώρος διεξαγωγής θα είναι το Golden 1 Center, γνωστό ως ένα από τα πιο «πράσινα» και τεχνολογικώς προηγμένα στάδια παγκοσμίως. Πρόκειται φυσικά για την έδρα των Σακραμέντο Κινγκς (ομάδα του ΝΒΑ πολύ γνωστή παγκοσμίως) όπου όμως διοργανώνονται επίσης πολύ μεγάλες συναυλίες διάσημων σταρ της μουσικής σκηνής, καθώς και άλλες μεγάλες και απαιτητικές εκδηλώσεις. Τον Σεπτέμβριο 2020 το στάδιο θα ετοιμαστεί για να υποδεχθεί 96 διαγωνιζόμενους κρεοπώλες σε μια διοργάνωση που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με διθυραμβικά λόγια αναφέρεται στην επιλογή του χώρου και ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Κρεοπωλών, Ροντ Σλέιτερ, ο οποίος σημειώνει επίσης ότι «το Σακραμέντο πραγματικά μας υποδέχεται με ανοιχτές αγκάλες και μπορώ να σας διαβεβαιώσω ότι οι καλύτεροι κρεοπώλες στον κόσμο θα προσφέρουν ένα θέαμα που όμοιό του δεν υπάρχει. 16 ομάδες από όλο τον κόσμο θα έχουν τρεις ώρες για να μετατρέψουν μια πλευρά βοδινού, μια πλευρά χοιρινού, ένα αρνί και πέντε κοτόπουλα, σε μια πλειάδα προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας. Φανταστείτε ότι όλο αυτό συμβαίνει στον ίδιο χώρο που γίνονται αγώνες του ΝΒΑ και ροκ συναυλίες».

Στο ίδιο πνεύμα και η Ματίνα Κολοκοτρώνη, γενική διευθύντρια των Σακραμέντο Κινγκς, δηλώνει ότι «Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών θα αποτελέσει μια συναρπαστική επίδειξη δημιουργικότητας, καινοτομίας και συναγωνισμού. Το ότι ένας τέτοιος κορυφαίος παγκόσμιος διαγωνισμός έρχεται στο Σακραμέντο, την Πρωτεύουσα της Αμερικανικής Αγροδιατροφής, είναι τιμή μας και είμαστε έτοιμοι να τους καλωσορίσουμε εδώ στο Golden 1 Center».

Και ο Μάικ Τέστα, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Συμβουλίου Τουρισμού του Σακραμέντο, αναμένει από την πλευρά του χιλιάδες επισκέπτες στον διαγωνισμό. «Στο Σακραμέντο, τα φρέσκα τρόφιμα είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας, έτσι η ευκαιρία να φιλοξενήσουμε ένα γεγονός όπως ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών ταιριάζει με την ταυτότητα της πόλης».

Ο Παγκόσμιος Διαγωνισμός Κρεοπωλών θα διεξαχθεί στις 5 Σεπτεμβρίου 2020, αμέσως μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μαθητευόμενων Κρεοπωλών και τον Διαγωνισμό Νέων Κρεοπωλών που θα γίνουν στις 4 Σεπτεμβρίου.

Δείτε παρακάτω το βίντεο της διοργανώτριας αρχής για την επιλογή του χώρου διεξαγωγής του Διαγωνισμού.

09 April 2019
Banner
Banner