Η MEATING GREECE στην ετήσια κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

20 January 2020

Η MEATING GREECE στην ετήσια κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Στην εκδήλωση για την ετήσια κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα συμμετάσχει η MEATING GREECE, η ομάδα που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Την MEATING GREECE προσκάλεσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου, Αθανάσιος Κυρίτσης, και η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιείται την 1η Φεβρουαρίου 2020 (18:00, Ξενοδοχείο MITSIS-GALINI, Καμένα Βούρλα), θα αποτελέσει την πρώτη για φέτος επί σκηνής παρουσία των μελών της MEATING GREECE, που θα πραγματοποιήσει επίδειξη τεχνικών κοπής και παρασκευασμάτων, διάρκειας 40’.

Η «Εθνική Ομάδα Κρεοπωλών», με την εμπειρία της πρώτης επιτυχημένης εμφάνισης στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών, κατακτώντας το Βραβείο για το Καλύτερο Burger του Κόσμου-2018, συνεχίζει εντατικά την προετοιμασία της για τη συμμετοχή στο WORLD BUTCHERS’ CHALLENGE 2020, το φετινό Σεπτέμβριο.

Ο Διαγωνισμός, στον οποίο θα λάβουν μέρος 16 εθνικές αποστολές, θα πραγματοποιηθεί στην εμβληματική αρένα του NBA Golden 1 Center, έδρα των Sacramento Kings, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Η MEATING GREECE έχει κατ’ επανάληψη δηλώσει ότι στηρίζει έμπρακτα τα τοπικά προϊόντα και τα εντάσσει στις δημιουργίες της, και σε αυτό το πλαίσιο θα πάρει μέρος στην εκδήλωση του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «Στοχεύοντας στην παγκόσμια ανάδειξη της σπουδαίας ελληνικής γαστρονομίας, χρησιμοποιούμε πρώτες ύλες από την ελληνική γη, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την απαράμιλλη γεύση τους. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να προσφέρουν τοπικά προϊόντα και να τα προβάλλουν στην εκδήλωση, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Φθιώτιδας».

20 January 2020
Banner
Banner