Σε αναζήτηση χορηγών ενόψει του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Κρεοπωλών η MEATING GREECE

20 November 2019

Σε αναζήτηση χορηγών ενόψει του Παγκόσμιου Διαγωνισμού Κρεοπωλών η MEATING GREECE

Ενώ συνεχίζονται οι «προπονήσεις» της ομάδας που θα εκπροσωπεί την Ελλάδα στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών, η MEATING GREECE ξεκινά να αναζητεί τους τόσο απαραίτητους χορηγούς, ένα μέγεθος κρίσιμο για την ευόδωση του εγχειρήματος.

Η φιλοδοξία για μια επιτυχημένη ελληνική παρουσία και διάκριση στο Σακραμέντο συμβαδίζει με την ανάγκη (και) οικονομικής υποστήριξης, και η Εθνική Κρεοπωλών, όπως έχει καταγραφεί να αποκαλείται η MEATING GREECE, ανακοίνωσε σήμερα ότι προσκαλεί επιχειρήσεις και οργανισμούς να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους και με τη μορφή χορηγίας της μεγάλης αυτής προσπάθειας.

«Με την εμπειρία της 1ης επιτυχημένης εμφάνισης στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών, κατακτώντας το Βραβείο για το Καλύτερο Burger του Κόσμου-2018, τη στήριξη των φορέων, της Ομογένειας, αλλά και όλη τη ζέση που αγκαλιάζετε το εγχείρημά μας σε όλα τα μέρη της χώρας, προσκαλούμε κάθε εξωστρεφή και καινοτόμα ελληνική εταιρεία, που επιθυμεί να συμμετάσχει με τη μορφή χορηγίας να εκδηλώσει το ενδιαφέρον της» αναφέρει η MEATING GREECE στη σχετική ανακοίνωσή της.

Και συνεχίζει:

«H MEATING GREECE, εκπροσωπώντας την Ελλάδα, θα διαγωνιστεί για 2η συνεχόμενη φορά, στα πλαίσια του WORLD BUTCHERS’ CHALLENGE 2020, μεταξύ 16 εθνικών αποστολών, στην εμβληματική αρένα του NBA Golden 1 Center, έδρα των Sacramento Kings, χωρητικότητας 17.000 θεατών.

Στοχεύοντας στην παγκόσμια ανάδειξη της σπουδαίας ελληνικής γαστρονομίας, θα παρουσιαστούν 100 μοναδικές παρασκευές/συνταγές, και θα χρησιμοποιηθούν πρώτες ύλες από την ελληνική γη, που διακρίνονται για την άριστη ποιότητα, τη μοναδικότητα και την απαράμιλλη γεύση τους.

Όλα τα παρασκευάσματα και τρόφιμα, που θα χρησιμοποιηθούν στα πλαίσια των προπονήσεων, θα δοθούν σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Ανακοινώνουμε τα χορηγικά σχήματα για το 2020, τα οποία κατηγοριοποιούνται σε Platinum, Gold, Silver, Bronze και Star βαθμίδες με τα αντίστοιχα ανταποδοτικά οφέλη και τη σχετική προβολή (naming rights, τοποθέτηση προϊόντων, social media, δελτία τύπου, στολές, αναμνηστικά, ζωντανές εμφανίσεις της Ομάδας, κ.ο.κ.).

Για αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση ενδιαφέροντος και άλλες διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στο τηλέφωνο 6947-894508 (κα Σταθοπούλου) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο info@meatinggroup.com

Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε».

20 November 2019
Banner
Banner