Στη Γιορτή της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, Π. Σατολιάς

26 July 2017

Στη Γιορτή της Δημοκρατίας ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ, Π. Σατολιάς

Στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου βρέθηκε ο πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΠΑΣΕΓΕΣ Παύλος Σατολιάς, για τον καθιερωμένο εορτασμό της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Προσκεκλημένος του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο κ. Σατολιάς εκπροσώπησε στη Γιορτή της Δημοκρατίας το Συνεταιριστικό Κίνημα της χώρας, έχοντας την ευκαιρία να αναφερθεί στις δημοκρατικές αρχές πάνω στις οποίες έχει δομηθεί η έννοια του συνεταιρίζεσθαι, όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της η Οργάνωση.

Ο κ. Σατολιάς, εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Συμπληρώνονται σήμερα 43 χρόνια από την αποκατάσταση της Δημοκρατίας. Είναι μια ημέρα απόδοσης τιμής σε όσους αγωνίστηκαν για την πραγματική ελευθερία και τη δημοκρατία. Έννοιες που βρίσκονται στον πυρήνα της φιλοσοφίας και της δομής των Συνεταιρισμών, που μην ξεχνάμε βασίζονται στην εθελοντική και απολύτως δημοκρατική συμμετοχή των μελών τους, που από κοινού αναλαμβάνουν ευθύνες και πρωτοβουλίες βελτίωσης της υπόστασής τους ως οργάνωση και ως μονάδες. Έχω την άποψη πως αν όλοι, κοινωνία πολιτική, θεσμοί, κράτη, υιοθετούσαν και εφάρμοζαν τις αρχές του Συνεταιριστικού Κινήματος, ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος».

26 July 2017
Banner