Νέος Σταθμός για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ εντός της Κεντρικής Αγοράς στον Ρέντη

11 January 2022

Νέος Σταθμός για τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ εντός της Κεντρικής Αγοράς στον Ρέντη

Θετικά ανταποκρίθηκε η Διοίκηση του ΕΚΑΒ στο αίτημα του ΟΚΑΑ για δημιουργία σταθμού προσωρινής στάθμευσης των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ εντός της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.

Η δράση αποτελούσε και αίτημα του Προέδρου των χονδρεμπόρων του ΣΕΚΛΑ για τις εγκαταστάσεις της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών, οι οποίες είναι ένα από τα σημαντικότερα κέντρα Fresh Food Logistics στην Ελλάδα, όπου περίπου 10.000 άτομα, έμποροι, αγοραστές, εργαζόμενοι και μεταφορείς δραστηριοποιούνται σε καθημερινή βάση.

Σε σχετική ανακοίνωση του ΟΚΑΑ ο Διευθύνων Σύμβουλος τουΟργανισμού Απόστολος Αποστολάκος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον Προέδρο του ΕΚΑΒ Νίκο Παπαευσταθίου και τα υπόλοιπα στελέχη του ΕΚΑΒ που εργάστηκαν άοκνα για την υλοποίηση του έργου.

Ο ΟΚΑΑ, εκτός από τον χώρο στάθμευσης, παρέχει χώρο και όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις για την παραμονή των διασωστών του ΕΚΑΒ, για όσο χρόνο παραμένουν στις εγκαταστάσεις της Λαχαναγοράς. Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας με το ΕΚΑΒ προβλέπονται και περαιτέρω δράσεις, όπως η διεξαγωγή σεμιναρίων ενημέρωσης και εκπαίδευσης των υπαλλήλων και συνεργατών του ΟΚΑΑ για την παροχή πρώτων βοηθειών και για την χρήση του απινιδωτή που ήδη διαθέτει ο ΟΚΑΑ, σε περίπτωση που απαιτηθεί εντός των εγκαταστάσεων του Οργανισμού.

11 January 2022
Banner
Banner