Σημαντική δωρεά ΟΚΑΑ και ΣΕΚΛΑ στη μάχη για την αντιμετώπιση του COVID-19

27 July 2020

Σημαντική δωρεά ΟΚΑΑ και ΣΕΚΛΑ στη μάχη για την αντιμετώπιση του COVID-19

Δύο πλήρεις κλίνες Εντατικής Θεραπείας παρέδωσε ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών & Αλιείας (ΟΚΑΑ) και το Σωματείο Εμπόρων Κεντρικής Λαχαναγοράς Αθηνών (ΣΕΚΛΑ), στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ», το οποίο συγκαταλέγεται στα νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορωνοϊού.

Η παράδοση πραγματοποιήθηκε στη διάρκεια τελετής όπου παραβρέθηκαν εκ μέρους των δωρητών ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, Απόστολος Αποστολάκος και ο Πρόεδρος του ΣΕΚΛΑ, Νίκος Καββαδίας. Την δωρεά παρέλαβε ο Διοικητής του ΠΓΝ «ΑΤΤΙΚΟΝ», Σπυρίδων Αποστολόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε θερμά τον ΟΚΑΑ και τον ΣΕΚΛΑ για την ευγενική τους χειρονομία, τονίζοντας πως μέσω αυτής συμβάλλουν εμπράκτως στον αγώνα αποτελεσματικής αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Τα δύο κρεβάτια είναι το αποτέλεσμα της κινητοποίησης των στελεχών, υπαλλήλων και εργαζομένων στον ΟΚΑΑ ΑΕ και τον ΣΕΚΛΑ, οι οποίοι αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης όπως διαμορφώνεται από την πανδημία του Covid-19, αποφάσισαν να συνεισφέρουν εμπράκτως στην τιτάνια μάχη του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού της χώρας μας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού» αναφέρει σχετική ανακοίνωση του ΟΚΑΑ.

Όπως τόνισε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού, Απόστολος Αποστολάκος: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος, όσο και συγκινημένος που μια σημαντική προσπάθεια η οποία έλαβε χώρα στους κόλπους της οικογένειας του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, ευοδώθηκε σήμερα, με την μορφή δυο πλήρων κρεβατιών ΜΕΘ. Αποτελεί ένα μικρό δείγμα αφενός της ευγνωμοσύνης μας απέναντι σε όσους επαγγελματίες του χώρου της Υγείας μάχονται νυχθημερόν στην πρώτη γραμμή απέναντι στον Covid-19. Από την άλλη πλευρά, προσπαθούμε να προσθέσουμε ορισμένα ακόμη υγειονομικά μέσα στη… φαρέτρα της Πολιτείας, μα και της Ελληνικής κοινωνίας στο σύνολό της προκειμένου η επόμενη ημέρα της πανδημίας να μας βρει και πάλι όλους μαζί!»

27 July 2020
Banner
Banner