Σεμινάριο «Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο» στη MEAT PRO

06 December 2017

Σεμινάριο «Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο» στη MEAT PRO

Με θέμα «Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο» και κεντρικό εισηγητή τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 3 Δεκεμβρίου το σεμινάριο της σχολής MEAT PRO, στο οποίο βασικό ρόλο έπαιζαν για άλλη μία φορά η πρωτοτυπία και η έμπνευση.

Από αριστερά, η Διευθύντρια της σχολής MEAT PRO, Κατερίνα Μπράλιου, ο R&D Chef, Λάζαρος Ράπτης, η Ευριδίκη Γκίνη, μέλος διαχείρισης της Ομάδας Κρεοτεχνών Hellenic Artisan Butchers, και ο Διευθυντής Σπουδών της MEAT PRO, Στέλιος Μαστοράκος

Το σεμινάριο υλοποιήθηκε φυσικά στο εργαστήριο της σχολής, όπου ο Λάζαρος Ράπτης, δημιούργησε μοναδικές και πρωτότυπες συνταγές παρασκευασμάτων, εμπνευσμένες όλες από το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Στη διάρκεια της παρουσίασης, μάλιστα, αναλύθηκαν και παρουσιάστηκαν από τον Chef όλα εκείνα τα μικρά μυστικά που κάνουν τη διαφορά στο γευστικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το στήσιμο της χριστουγεννιάτικης βιτρίνας του κρεοπωλείου και προτάσεις μαγειρικής των παρασκευασμάτων που παρουσιάστηκαν.

Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η MEAT PRO «ευχαριστεί θερμά τον R&D Chef, Λάζαρο Ράπτη, που τίμησε την σχολή MEAT PRO για μία ακόμα φορά με τη διεξαγωγή του πολύ επιτυχημένου σεμιναρίου Χριστουγεννιάτικες Προτάσεις στο Κρεοπωλείο».

06 December 2017
Banner
Banner