Sealed Air: Νέος εξοπλισμός με εναλλαγή ανάμεσα σε μαλακή και σκληρή συσκευασία κενού

22 January 2017

Sealed Air: Νέος εξοπλισμός με εναλλαγή ανάμεσα σε μαλακή και σκληρή συσκευασία κενού

Ως μέρος της διαρκούς δέσμευσής της για Έρευνα και Ανάπτυξη, η Sealed Air ανακοίνωσε μια μεγάλη τεχνολογική αναβάθμιση στην διεθνώς αναγνωρισμένη γκάμα εξοπλισμού για συσκευασία σε κενό, η οποία αφορά μικρούς και μεσαίους παραγωγούς.

Το νέο Cryovac VS2XDC είναι σχεδιασμένο για να βοηθήσει τους μεταποιητές να ενισχύσουν την παραγωγικότητα, μειώνοντας ταυτόχρονα το λειτουργικό κόστος. Αυτό το καινοτόμο σύστημα προωθεί την εύκολη εναλλαγή της διαδικασίας από μαλακή σε σκληρή συσκευασία κενού και είναι ιδανικό για ευαίσθητα προϊόντα όπως τυριά, καπνιστά και μεταποιημένα κρέατα, και νωπό κρέας.

«Η αύξηση στο κόστος της πρώτης ύλης και η μείωση στις τιμές λιανικής συμπιέζουν τα περιθώρια κερδοφορίας. Την ίδια στιγμή, όμως, η βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων είναι αναγκαίο να διατηρήσει τα επίπεδα ποιότητας και αποδοτικότητας», ανακοινώνει ο Κρίστοφ Ζάιατς, διευθυντής μάρκετινγκ Εξοπλισμού Τροφίμων της Sealed Air Europe. «Για να ανταποκριθούμε σε αυτές τις προκλήσεις της αγοράς αναπτύξαμε το μηχάνημα κενού VS2XDC, που μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα και την αποδοτικότητα στη διαδικασία, την ίδια στιγμή που διατηρεί τη διακεκριμένη σακούλα συρρίκνωσης και το σφράγισμα, που επεκτείνει τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στο ράφι και βοηθά στη μείωση της σπατάλης τροφίμων».

Στη μείωση του λειτουργικού κόστους και στη βελτίωση της απόδοσης συμβάλλουν τα ακόλουθα χαρακτηριστικά:

-Μηχανοκίνητοι κύλινδροι εξόδου για πιο σωστή θέση και αυτόματη έξοδο του προϊόντος

-Ρυθμιστής μεταφοράς για αυξημένη αυτοματοποίηση

-Σύστημα UltraSeal® για να αποφευχθεί η χρήση νερού για την ψύξη στη γραμμή σφράγισης προκειμένου να μειωθεί το κόστος και να βελτιωθεί η βιωσιμότητα

-Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας

-Cryovac® Ultravac και σύστημα ελέγχου κενού (VCS) για βελτιωμένη απόδοση συσκευασίας και προστασία του προϊόντος

-Τρεις διαφορετικές ρυθμίσεις ύψους στη γραμμή σφράγισης, για τη βελτιστοποίηση της παρουσίασης του προϊόντος

Ο Ζάιατς καταλήγει, μιλώντας για το νέο μηχάνημα της Sealed Air: «Ο συνδυασμός του VS2XDC και του υλικού της σακούλας συρρίκνωσης εγγυώνται μια στεγανή συσκευασία. Αυτό προστατεύει καλύτερα τα προϊόντα και μεγιστοποιεί την εμπορικότητα των τροφίμων με αποτέλεσμα την αυξημένη πίστη στο σήμα, αλλά και την αφοσίωση των πελατών».

22 January 2017
Banner
Banner