Πανδημία: Προσφορά ανθρωπιάς από επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου του κρέατος στον Δήμο Αθηναίων

30 April 2020

Πανδημία: Προσφορά ανθρωπιάς από επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου του κρέατος στον Δήμο Αθηναίων

Ένα τεράστιο κύμα δωρεών για τους συνανθρώπους μας στην Αθήνα που έχουν ανάγκη δημιουργήθηκε τις προηγούμενες εβδομάδες από επιχειρήσεις και φορείς που ένωσαν τις δυνάμεις τους με το Δήμο Αθηναίων στην προσπάθεια να μην μείνει κανείς αβοήθητος, στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες που δημιούργησε η πανδημία του νέου κορωνοϊού.

Το πρόγραμμα «Υιοθέτησε την Πόλη σου» έγινε η πλατφόρμα μέσω της οποίας ενισχύθηκαν οι κοινωφελείς δομές του Δήμου Αθηναίων και συνέδραμαν σε αυτό επιχειρήσεις, επαγγελματίες, φορείς, ανοίγοντας μια… μεγάλη ομπρέλα προστασίας προς τους πολίτες που την έχουν ανάγκη.

Στην προσπάθεια αυτή πήραν μέρος και επιχειρήσεις και φορείς του κλάδου του κρέατος, στους οποίους οφείλεται μνεία. Στο σχετικό Δελτίο Τύπου το οποίο εξέδωσε ο Δήμος Αθηναίων, διαβάζουμε ότι το πρόγραμμα ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ PLUS – ΤΡΟΦΙΜΑ ενισχύθηκε σημαντικά μεταξύ πολλών άλλων, και από τους:

ΔΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑΣ (ΑΓΓΕΛΑΚΗΣ, ΑΓΡΟΖΩΗ, ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ, ΑΡΤΑ, DISTROCHICK, ΚΟΤΙΝΟ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΠΙΝΔΟΣ): 2.000 κοτόπουλα

ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ: 1.000 συσκευασίες νωπό χοιρινό

NIKAS: 728,753 κιλά και 380 συσκευασίες αλλαντικών, 20 κιλά κατεψυγμένο κρέας

30 April 2020
Banner
Banner