Περιοδεία Τσιρώνη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 10ης διεθνούς έκθεσης Zootechnia

02 February 2017

Περιοδεία Τσιρώνη στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της 10ης διεθνούς έκθεσης Zootechnia

Χαιρετισμό στο Συνέδριο Κρέατος που διοργανώνει το περιοδικό Meat News θα απευθύνει την Παρασκευή το πρωί στις 9:30, ο αν. υπουργός ΥΠΑΑΤ Γιάννης Τσιρώνης, ο οποίος βρίσκεται από την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να παραβρεθεί στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης «Zootechnia».

Στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Τσιρώνης θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την υφυπουργό Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Μαρία Κόλλια – Τσαρουχά, ενώ αμέσως μετά, στις 11:30, θα έχει συνάντηση με την Κατερίνα Νοτοπούλου, προϊσταμένη στο γραφείο Θεσσαλονίκης της Γενικής Γραμματείας του Πρωθυπουργού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ο αν. υπουργός θα έχει συναντήσεις με αγροτικούς συλλόγους, όπως τον σύλλογο παραγωγών Χαλάστρας στις 12:00, τον σύλλογο ακτημόνων και τον σύλλογο αγροτών Κυμίνων στις 12:30, αλλά και με την διοίκηση της ΓΟΕΒ Θεσσαλονίκης-Λαγκαδά στις 13:00.

Το απόγευμα της Παρασκευής επίσης, στον χώρο της ΔΕΘ, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με κτηνοτροφικούς συλλόγους, αλλά και με τη διοίκηση της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, στις 17:00 και 18:00 αντίστοιχα.

Στις 19:00 ο κ. Τσιρώνης θα συμμετέχει σε εκδήλωση για τα δυο χρόνια διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, στη Νεάπολη.

Το Σάββατο 4/2 στις 11:00 το πρωί, ο Γιάννης Τσιρώνης θα έχει συνάντηση με κτηνοτρόφους στην Ν. Απολλωνία, ενώ το μεσημέρι, στο πλαίσιο της Έκθεσης Zootechnia, θα απευθύνει χαιρετισμό στις 14:30 στην ημερίδα του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου, στις 15:00 στην ημερίδα του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΓΕΩΤΕΕ) και στις 16:00 στην ημερίδα της Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος, ενώ στις 17:00, λίγο πριν την αναχώρησή του, θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στα περίπτερα της ΔΕΘ.

02 February 2017
Banner
Banner