Για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών 2020 ετοιμάζεται ξανά η Meating Greece

07 November 2018

Για τον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών 2020 ετοιμάζεται ξανά η Meating Greece

Μετά την επιτυχία αλλά και την πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε συμμετέχοντας στον Διαγωνισμό του Μπέλφαστ τον περασμένο Μάρτιο, η ομάδα Meating Greece θα πάρει μέρος για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών του 2020, που θα πραγματοποιηθεί στο Σακραμέντο (Καλιφόρνια, ΗΠΑ).

«Ο στόχος είναι να προβληθεί η χώρα, να αναδειχθούν ταλέντα από όλη την Ελλάδα, να ενεργοποιηθεί η ομογένεια του εξωτερικού, να καλωσορίσουμε χορηγίες και να πετύχουμε πάλι μια σπουδαία εμφάνιση, επιδιώκοντας και άλλα παγκόσμια βραβεία», ανακοινώνει η Meating Greece.

Θυμίζουμε ότι ο προηγούμενος διαγωνισμός διεξήχθη στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, τον Μάρτιο 2018, όπου η Ελλάδα αναδείχθηκε στην πρώτη θέση για το Καλύτερο Burger του Κόσμου.

«Έχοντας ως όραμα την ανάδειξη της Ελλάδας, ως άξια ανταγωνίστρια στη διεθνή σκηνή της τέχνης του κρεοπώλη και της προβολής της σπουδαίας εθνικής γαστρονομικής μας παράδοσης, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε» σημειώνει εκ μέρους της Meating Greece ο Λεωνίδας Μαθιουλάκης, κρεοπώλης τρίτης γενιάς, από τον Πλατανιά Χανίων.

Η ομάδα ετοιμάζεται τώρα για ένα σκληρό πρόγραμμα προετοιμασίας ώστε να είναι έτοιμη για διακρίσεις και στον Διαγωνισμό του 2020. Από εμάς, καλό κουράγια και καλές επιτυχίες!

[Στην κεντρική φωτό, στιγμιότυπο από τη συμμετοχή της Meating Greece στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών 2018, που έγινε στο Μπέλφαστ]

07 November 2018
Banner