Π.Ε. Κιλκίς: Σπεύσατε στον κτηνίατρο εκτροφής

28 June 2016

Π.Ε. Κιλκίς: Σπεύσατε στον κτηνίατρο εκτροφής

Ενημέρωση για τους κατόχους αιγοπροβατοτροφικών εκμεταλλεύσεων εξέδωσε το Τμήμα Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, αναφερόμενη στις συμβάσεις με κτηνιάτρους εκτροφής. Η ολιγόλογη ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Σας ενημερώνουμε ότι πρέπει να προβείτε άμεσα στη σύναψη συμβάσεων έργου με τους ιδιώτες κτηνιάτρους που έχουν εγκριθεί ως κτηνίατροι εκτροφής προκειμένου να καταστεί δυνατή από αυτούς η εφαρμογή του προγράμματος μελιταίου πυρετού για το έτος 2016. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα κατά τόπους κτηνιατρεία».

* Στο μεταξύ, από χθες η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Π.Ε. Ηρακλείου ενημέρωσε τους κτηνοτρόφους "για την υποχρέωσή τους να δηλώσουν τον Κτηνίατρο Εκτροφής τους καταθέτοντας στo Κτηνιατρικό Κέντρο της περιοχής τους ή στο Τμήμα Κτηνιατρικής ΔΑΟΚ Π.Ε. Ηρακλείου συμπληρωμένο το Παράρτημα I, υπόδειγμα  1 της Υ.Α. 1506/59229 υπογεγραμμένο με γνήσιο υπογραφής από τους ίδιους και από τον Κτηνίατρο Εκτροφής της επιλογής τους. Τα έγγραφα αυτά στη συνέχεια πρέπει να προωθηθούν στο Τμήμα Κτηνιατρικής της ΔΑΟΚ Π.Ε. Ηρακλείου. (Να κρατηθούν αντίγραφα στον ατομικό φάκελο του κτηνοτρόφου). Οι εγκεκριμένοι Κτηνίατροι Εκτροφής για την Π.Ε. Ηρακλείου είναι αναρτημένοι στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΑΤ στο μητρώο εγκεκριμένων Κτηνιάτρων Εκτροφής. Παρακαλούνται όσοι επιπλέον Κτηνίατροι επιθυμούν να γίνουν Κτηνίατροι Εκτροφής στην περιοχής της Π.Ε. Ηρακλείου να καταθέσουν τη σχετική αίτηση και τα δικαιολογητικά στο Τμήμα Κτηνιατρικής ΔΑΟΚ Π.Ε. Ηρακλείου".

Το Μητρώο των εγκεκριμένων Κτηνιάτρων Εκτροφής μπορείτε να βρείτε εδώ.

28 June 2016
Banner