ΟΚΑΑ: Ασφαλής λειτουργία και με σταθμευμένο ασθενοφόρο στη διάρκεια λειτουργίας της Αγοράς

15 December 2020

ΟΚΑΑ: Ασφαλής λειτουργία και με σταθμευμένο ασθενοφόρο στη διάρκεια λειτουργίας της Αγοράς

Επιθυμώντας να αυξήσει περαιτέρω και να εμπλουτίσει τις παρεχόμενες υπηρεσίες, και μετά από επίμονο αίτημα του Προέδρου του ΣΕΚΛΑ, η Διοίκηση του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας - ΟΚΑΑ, συνήψε συμφωνία με εταιρεία, εξασφαλίζοντας τη στάθμευση ενός διαθέσιμου, πλήρως επανδρωμένου ασθενοφόρου στην Κεντρική Αγορά Αθηνών (ΚΑΑ).

Το ασθενοφόρο αποτελεί μια κινητή μονάδα πλήρως εξοπλισμένη και επανδρωμένη με άρτια εκπαιδευμένους διασώστες, όπως επιτάσσουν τα σχετικά πρωτόκολλα και θα σταθμεύει προσωρινά στις εγκαταστάσεις του ΟΚΑΑ.

Επιπροσθέτως, με βάση την συμφωνία που συνήψε η διοίκηση του ΟΚΑΑ, θα παρέχεται μια προνομιακή τιμή διακομιδής για τους εργαζόμενους ή και συναλλασσόμενους της ΚΑΑ, στην περίπτωση που χρειαστούν να μεταφερθούν σε κάποιο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού Κεντρικών Αγορών και Αλιείας, Απόστολο Αποστολάκο: «Η Διοίκηση του ΟΚΑΑ ΑΕ από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων της προσπαθεί να στηρίξει ενεργά τους εργαζομένους, υπαλλήλους, συνεργάτες και πελάτες της, σχεδιάζοντας υπηρεσίες εξυπηρέτησης, εντός του περιβάλλοντος στο οποίο κινούνται και δραστηριοποιούνται επί πολλές ώρες σε καθημερινή βάση. Η συμφωνία διασφάλισης της προσωρινής στάθμευσης ασθενοφόρου, πλήρως εξοπλισμένου στους χώρους της Κεντρικής Αγοράς Αθηνών προσφέρει ένα πρόσθετο επίπεδο ασφάλειας. Δεσμευόμαστε πως σαν Διοίκηση, θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους περαιτέρω διεύρυνσης των παρεχόμενων υπηρεσιών εντός της ΚΑΑ».

15 December 2020
Banner
Banner