Νέα, σύγχρονη και δυναμική εικόνα από την Ένωση Σφαγείων Ελλάδας

16 March 2021

Νέα, σύγχρονη και δυναμική εικόνα από την Ένωση Σφαγείων Ελλάδας

Το νέο της λογότυπο και τον ιστότοπό της παρουσιάζει η Ένωση Σφαγείων Ελλάδας.

Το νέο σύγχρονης αισθητικής λογότυπο, «συμβολίζει την ένωση των μελών μας για την καλύτερη εκπροσώπηση και λειτουργία του κλάδου ο οποίος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με την ελληνική κτηνοτροφία και συμβάλλει στην ανάδειξη του προϊόντος της» σημειώνουν τα στελέχη της ΕΣΕ. 

Ο ιστότοπoς www.ese.org.gr λειτουργεί σύμφωνα με όλα τα σύγχρονα πρότυπα και ο σκοπός του είναι διττός, να ενημερώνει το κοινό για την Ένωση Σφαγείων Ελλάδας και τις δράσεις της, καθώς και μέσα από τον χώρο μελών να παρέχει υποστήριξη σε θέματα νομοθεσίας και λειτουργίας. 

Ειδικότερα, ο χώρος που έχει δημιουργηθεί στον ιστότοπο της ΕΣΕ αποκλειστικά για τα μέλη της, αποσκοπεί να δημιουργήσει ένα πεδίο συνεχούς ενημέρωσης αλλά και εσωτερικής έκφρασης, καθώς τα μέλη θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται, να συζητούν αλλά και να ανταλλάσσουν αρχεία.

«Ευελπιστούμε ότι ο χώρος αυτός θα βοηθήσει τα μέλη μας να αντεπεξέλθουν το καλύτερο δυνατό στο δυναμικό και συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον το οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν όλα τα σφαγεία της χώρας», εξηγεί η ΕΣΕ σε σχετική ανακοίνωση.

H διαδικτυακή παρουσία της ΕΣΕ περνά πλέον από τον ιστοχώρο www.ese.org.gr και τη σελίδα της στο LinkedIn (Hellenic Association of Abattoirs).

16 March 2021
Banner
Banner