Εκλογές και νέα διοίκηση στην Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών, Αλλαντοποιών, Εργαστηρίων Κρέατος

22 March 2021

Εκλογές και νέα διοίκηση στην Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών, Αλλαντοποιών, Εργαστηρίων Κρέατος

Το πρώτο αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε η Πανελλήνια Ένωση Μεταποιητών, Αλλαντοποιών και Εργαστηρίων Κρέατος μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας την περασμένη εβδομάδα. Από την ίδρυσή της τον Νοέμβριο του 2018, μέχρι και σήμερα, η Πανελλήνια Ένωση λειτουργούσε με προσωρινό Δ.Σ., υπό την προεδρία του κ. Παναγιώτη Μουλκιώτη.

Όπως ανακοινώνει η ΠΕΜΑΕΚ, κύριο χαρακτηριστικό των αρχαιρεσιών ήταν η μαζική συμμετοχή των μελών στην εκλογική διαδικασία.

Οι υποψηφιότητες ήταν 9, εκ των οποίων εξελέγησαν 7, που θα απαρτίζουν το νέο Δ.Σ.

Εξελέγησαν οι:

Αργυρόπουλος Σταύρος (BIOGRECO A.E., Λακωνία)

Γκορογιάς Δημήτριος (ΑΤΛΑΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ Ο.Ε., Καβάλα)

Κασίδης Γεώργιος (ΦΑΡΜΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ, Λάρισα)

Κοντοχρήστος Παναγιώτης (ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ ΝΑΥΠΑΚΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ, Αιτωλοακαρνανία)

Μονιούκας Μιχαήλ (ΧΙΟΣ ΦΑΡΜ Α.Ε., Χίος)

Μουλκιώτης Παναγιώτης (Π. ΜΟΥΛΚΙΩΤΗΣ ΕΠΕ, Αττική)

Φωτιάδης Νίκος (ΦΑΡΜΑ ΦΩΤΙΑΔΗ Α.Β.Ε.Κ.Ε., Πιερία)

Τις περισσότερες ψήφους συγκέντρωσε ο κ. Σταύρος Αργυρόπουλος, ο οποίος βάσει καταστατικού θα καλέσει τους εκλεγέντες σε ώρα και ημέρα που θα οριστεί, για την πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, με μοναδικό θέμα την κατανομή αξιωμάτων.

Αμέσως μετά, το νέο Δ.Σ. θα ζητήσει συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Σπήλιο Λιβανό, για να εκθέσει τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο. 

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε, «Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ένωσης Μεταποιητών, Αλλαντοποιών και Εργαστηρίων Κρέατος, η οποία είναι μέλος της ΕΔΟΚ, είναι αποφασισμένο να εργαστεί προς όφελος του κλάδου της μεταποίησης του κρέατος και να συνεργαστεί με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τομέα του κρέατος. Μια από τις πρώτες του πρωτοβουλίες θα είναι να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου να ενταχθούν στην Ένωση, ώστε να διευρυνθεί η βάση της και να ενισχυθεί ο πανελλαδικός της ρόλος».

22 March 2021
Banner