Εντατικές οι προετοιμασίες της MEATING GREECE για το Σακραμέντο

16 September 2019

Εντατικές οι προετοιμασίες της MEATING GREECE για το Σακραμέντο

Στην εμβληματική αρένα Golden 1 Center, έδρα των Sacramento Kings και χωρητικότητας 17.000 θεατών θα διαγωνιστεί, ως γνωστόν, η MEATING GREECE. Η Εθνική Ομάδα Κρεοπωλών θα ταξιδέψει τον Σεπτέμβριο 2020 στο Σακραμέντο (Καλιφόρνια, ΗΠΑ) φιλοδοξώντας να γράψει μία ακόμη σελίδα επιτυχιών και αναγνώρισης της ελληνικής κρεοπωλικής τέχνης, στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Κρεοπωλών 2020 (WORLD BUTCHERS’ CHALLENGE 2020). Υπενθυμίζουμε ότι στον προηγούμενο διαγωνισμό που διεξήχθη στο Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας το 2018, η Ελλάδα κατέκτησε την πρώτη θέση για το Καλύτερο Burger του Κόσμου.

Η MEATING GREECE έχει ήδη στελεχωθεί με ταλέντα από όλη την Ελλάδα κι έχει ξεκινήσει εντατικά τις προπονήσεις της.

Στο Σακραμέντο με τους Αρχηγούς ο Μαθιουλάκης την επόμενη εβδομάδα

Captain Λεωνίδας Μαθιουλάκης

Επιπλέον, σε λίγες ημέρες (24-28 Σεπτεμβρίου) θα συναντηθούν στο Σακραμέντο οι αρχηγοί των 16 διαγωνιζόμενων χωρών, προκειμένου να γνωρίσουν τον αγωνιστικό χώρο, να δοθούν κατευθυντήριες οδηγίες και να παραχωρηθούν συνεντεύξεις. Τη MEATING GREECE θα εκπροσωπήσει ο Αρχηγός Λεωνίδας Μαθιουλάκης και η μάνατζερ της Ομάδας Λάρα Σταθοπούλου.

Όπως αναφέρει στη σχετική ανακοίνωσή της η ελληνική ομάδα, «Οι κύριοι στόχοι είναι να αναδειχθεί η Ελλάδα, ως άξια ανταγωνίστρια στη διεθνή σκηνή της τέχνης του κρεοπώλη, να προβληθεί η σπουδαία εθνική μας γαστρονομική παράδοση, να ενεργοποιηθεί η ομογένεια του εξωτερικού, να καλωσορίσουμε χορηγίες και να πετύχουμε πάλι μια σπουδαία εμφάνιση, επιδιώκοντας και άλλα παγκόσμια βραβεία. Σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξη και τη δύναμη που μας δίνετε».

16 September 2019
Banner
Banner