Meat News Τ. 12 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 January 2014

Meat News Τ. 12

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Περιεχόμενα:

  • Αφιέρωμα: Έρχεται νέα απόφαση για τον "παρακείμενο" χώρο. Ποιες είναι οι απαιτήσεις για το παρασκευαστήριο του κρεοπωλείου
  • Συνέντευξη με τον καθηγητή Γιώργο Νυχά: "Αλλάζουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τους ελέγχους στο κρέας"
  • Τι απαιτήσεις προβλέπονται για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με ουσίες που προκαλούν αλλεργίες και δυσανεξίες. Τι προβλέπει το σχέδιο ΚΥΑ που βρίσκεται σε διαβούλευση
  • Συνέντευξη με τον πρόεδρο των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Γκαρμπούνη: "Η ειλικρίνεια όπλο του κρεοπώλη"
  • Επιδότηση έως 65% για τη μεταποίηση στον τομέα του κρέατος
  • Τι συζητούν οι Ευρωπαίοι κρεοπώλες. Ρεπορτάζ από την τελευταία σύνοδο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας IBC
  • Σταυρόλεξο οι νέοι κανόνες για τη σήμανση προέλευσης στο προσυσκευασμένο χοίρειο, αιγοπρόβειο και κρέας πουλερικών
  • MEAT FORUM 2014 - μια επίκαιρη συνεδριακή εκδήλωση
  • Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται

Και όπως πάντα ελληνικές και διεθνείς ειδήσεις, οι εκθέσεις που ενδιαφέρουν, επιχειρηματικά νέα, η στήλη του επαγγελματικού αυτοκινήτου
...και ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος

02 January 2014