ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: Έρχεται νέα απόφαση για τον "παρακείμενο" χώρο. Ποιες είναι οι απαιτήσεις για το παρασκευαστήριο του κρεοπωλείου
- Συνέντευξη με τον καθηγητή Γιώργο Νυχά: "Αλλάζουμε τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τους ελέγχους στο κρέας"
- Τι απαιτήσεις προβλέπονται για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με ουσίες που προκαλούν αλλεργίες και δυσανεξίες. Τι προβλέπει το σχέδιο ΚΥΑ που βρίσκεται σε διαβούλευση
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης Δημήτρη Γκαρμπούνη: "Η ειλικρίνεια όπλο του κρεοπώλη"
- Επιδότηση έως 65% για τη μεταποίηση στον τομέα του κρέατος
- Τι συζητούν οι Ευρωπαίοι κρεοπώλες. Ρεπορτάζ από την τελευταία σύνοδο της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας IBC
- Σταυρόλεξο οι νέοι κανόνες για τη σήμανση προέλευσης στο προσυσκευασμένο χοίρειο, αιγοπρόβειο και κρέας πουλερικών
- MEAT FORUM 2014 - μια επίκαιρη συνεδριακή εκδήλωση
- Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός συνεχίζεται
Και όπως πάντα ελληνικές και διεθνείς ειδήσεις, οι εκθέσεις που ενδιαφέρουν, επιχειρηματικά νέα, η στήλη του επαγγελματικού αυτοκινήτου
...και ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος