- 2020, έτος-κλειδί για τις εξαγωγές κρέατος
- Σημεία προσοχής για τις εξαγωγές κρέατος και προϊόντων του. Γράφει η κτηνίατρος Ανθή Λάγιου, από το Τμήμα Σφαγείων του ΥΠΑΑΤ
- Συνέντευξη με τον Παναγιώτη Τσικάκη: Ελπίδα αισιοδοξίας από το άνοιγμα της εστίασης και του τουρισμού
- Συνέντευξη με τον Δρ. Δημήτριο Γαλαμάτη για τα σχέδια προτύπων AGRO 8 και AGRO 11: Δίνεται η δυνατότητα στους συγκεκριμένους κλάδους να βελτιώσουν τη θέση τους στην αγορά
- Οι επιπτώσεις της πανδημίας στον ευρωπαϊκό κλάδο κρέατος
- Δυνατότητες του Αναπτυξιακού για τη μεταποίηση κρέατος. Γράφει ο Αλέξανδρος Μπουζούδης
- Ο Απόστολος Ράντσιος παρουσιάζει το βιβλίο του Σπ. Ραμαντάνη, Τεχνολογία κρέατος και προϊόντων του
Και ακόμα, όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για το κρεοπωλείο από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Η βιτρίνα του μήνα. Ο διαγωνισμός βιτρίνας του Meat News
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος