- Αφιέρωμα: Η σημασία του κατάλληλου καρυκεύματος στην παραγωγή κρεατοσκευασμάτων. Γράφει ο Λάζαρος Ράπτης, R&D Chef, Σύμβουλος Γαστρονομίας
- Αφιέρωμα: Οι νέες καταναλωτικές τάσεις καθοδηγούν την καινοτομία στη συσκευασία κρέατος
- Συνέντευξη με τον Απ. Αποστολάκο, διευθ. σύμβουλο ΟΚΑΑ ΑΕ: Αδιαπραγμάτευτος παράγοντας η εφαρμογή αυστηρών προστατευτικών μέτρων
- Πώς η Covid-19 επαναφέρει στο προσκήνιο την ανάγκη για Ενιαία Υγεία
- Θετικός αντίκτυπος στον αγροδιατροφικό τομέα από τις εμπορικές συμφωνίες της ΕΕ
- Πόσοι μπορούν να κόψουν το κρέας για χάρη του κλίματος;
- Υποχώρηση εισοδημάτων και κατανάλωσης
- Μέτρα στήριξης της κτηνοτροφίας πριν να είναι αργά
Και όπως κάθε μήνα:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Η βιτρίνα του μήνα. Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου
- Η σελίδα της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Εμπορικός κατάλογος. Ένας πλήρης κατάλογος επιχειρήσεων