- Πρόκληση για επιχειρήσεις και επίσημες Αρχές η εξωστρέφεια. Τι πρέπει να γνωρίζουν όσοι ενδιαφέρονται να εξάγουν κρέας και προϊόντα του σε Τρίτες Χώρες - Οι δυσκολίες, οι διαδικασίες, οι ιδιαιτερότητες. Γράφει η Ανθή Λάγιου, Κτηνίατρος MSc, Δ/νση Κτηνιατρικής Δημόσιας Υγείας, ΥΠΑΑ&Τ
- Πασχαλινές προτάσεις για τους κρεοπώλες
- Συνέντευξη με τον Νικηφόρο Χαραγκιώνη, διευθ. σύμβουλο ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ: Η εταιρεία μεγαλώνει κι επεκτείνεται σε χώρους γνώριμους, τη βιομηχανία
- Συνέντευξη με τον Σάββα Κεσίδη, γεν. γραμματέας ΠΟΚΚ: Η «ραχοκοκαλιά» της οικονομίας έχει λυγίσει
- 2020-2030: Δεκαετία μείωσης της κατανάλωσης κρέατος στην Ε.Ε.
- Αναθερμαίνεται στην Ε.Ε. η συζήτηση για τις συνθήκες μεταφοράς ζώντων ζώων
- Εκτατική κτηνοτροφία, ΤΕΛΟΣ. Άρθρο του Αχιλλέα Τσαπραΐλη
Και ακόμα:
- Η βιτρίνα του μήνα - Ο διαγωνισμός του Meat News
- Οι σελίδες της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος