
- Αφιέρωμα. Αυξημένες οι δαπάνες για κρέας για το μέσο νοικοκυριό
- Θέμα. Οι μεγα-τάσεις που διαμορφώνουν τον αγροδιατροφικό τομέα
- Δημιουργικότητα και μεγάλο ενδιαφέρον στο 1ο Σεμινάριο Δημιουργικού Κρεατοσκευάσματος
- FAO και χονδρεμπορικές αγορές συνεργάζονται για τη μείωση της απώλειας τροφίμων
- Μιχάλης Χατζόπουλος: Ένας κρεοπώλης – συλλέκτης παλαιών μηχανών και αυτοκινήτων
- Ένα Meat Café στο Καρπενήσι
- Καθυστερεί η διαβίβαση στην Κομισιόν του φακέλου για το Γύρο ΕΠΙΠ
- Ενημερωτικές εκδηλώσεις για την εκτροφή της Βραχυκερατικής
- Νέοι πρόεδροι σε ΕΦΕΤ και ΕΛΓΟ
- Σημαντικές επιχειρήσεις στην FOODTECH 2019
Και όπως σε κάθε τεύχος:
- Ο διαγωνισμός βιτρίνας
- Ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος