- Αφιέρωμα: Μια δεκαετία ανατροπών στο εισαγόμενο κρέας. Πώς άλλαξαν τα δεδομένα από το 2009 ώς το 2018
- Πασχαλινές προτάσεις για το κρεοπωλείο
- Συνέντευξη με τον Κώστα Κόλλια, διευθυντή πωλήσεων της G-Logic: «Προσφέρουμε μια συνολική λύση στις επιχειρήσεις κρέατος»
- Συνέντευξη με τον Νίκο Φουτσιτζή: Με αγάπη και μεράκι απογειώνουμε την τέχνη του κρέατος
- Επεξεργασία αποβλήτων από τη σφαγή και την επεξεργασία κρέατος. Τεχνολογίες επεξεργασίας και ενεργειακής αξιοποίησης - Άρθρο από επιστημονική ομάδα του Δημοκρίτειου Πανεπιστήμιου Θράκης
- Ρεπορτάζ για τη συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΟΚΚ στη Λάρισα: Μεγάλη διεπαγγελματική συνάντηση του κρέατος
- Ενστάσεις κατά του γύρου ΕΠΙΠ από ΕΔΟΚ και Ομοσπονδία Χοιροτρόφων
- Τρεις πυλώνες ανάπτυξης για την ελληνική βιομηχανία προϊόντων κρέατος - εκδήλωση του ΣΕΒΕΚ στην Food Expo
- Επιδείξεις κρεοτεχνίας και γευσιγνωσίες ελληνικού κρέατος από την ΕΔΟΚ
- Μεγάλη συμμετοχή από τον τομέα του κρέατος στη Food Expo 2019