ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015
-
-
-
- Αφιέρωμα στο Βιομηχανικό εξοπλισμό: Μείωση του κόστους και συσκευασία ανοίγουν δρόμους για επενδύσεις
- Συνέντευξη με τον Emmanuel Bernard, διευθυντή της Επιτροπής Εμπορίου της Interbev: Προοπτικές για γαλλο-ελληνική συνεργασία και στα ζώντα ζώα
- Στις πιο δημοφιλείς η ελληνική κουζίνα. Η Sopexa αποκρυπτογραφεί τους foodies ανά τον κόσμο
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο των κρεοπωλών Ν. Λέσβου, Βαγγέλη Χατζηδημητρίου
- Προτάσεις του ΣΕΚ για την ελληνική κτηνοτροφία
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
-
-
Και ακόμα:
-
-
-
-
- Διεθνείς ειδήσεις
- Ρεπορτάζ
- και ένας πλούσιος εμπορικός κατάλογος
-
-
-