ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα - Πού δείχνει το μέλλον της αιγοπροβατοτροφίας. To ελληνικό αιγοπρόβειο κρέας έχει –υπό όρους– πολλές προοπτικές. Αειφορία, καινοτομία, ποιότητα και μοναδικότητα, η πυξίδα ανασυγκρότησης του κλάδου
- Συνέντευξη - Εμμανουήλ Δομαζάκης, νέος πρόεδρος ΣΕΒΕΚ: Βασικό στόχος του Συνδέσμου η υποστήριξη των επιχειρήσεων σε κάθε αναπτυξιακή τους προσπάθεια
- Μέτρα και αντίμετρα ανατρέπουν ισορροπίες στο διεθνές εμπόριο
- Κοινή μεθοδολογία για τη σύγκριση της ποιότητας των τροφίμων
- Συνέντευξη με τον πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλών Έδεσσας, Χρ. Πρασσά
- Εκτός ΕΔΟΚ και οι εμπορικοί αντιπρόσωποι κρέατος
- Πρόγραμμα προώθησης υπέβαλε ο ΣΕΒΕΚ
Επίσης:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου