ΜΑΡΤΙΟΣ 2023
Περιεχόμενα:
- Η γερμανική αγορά κρέατος βασικός προμηθευτής της χώρας μας. Ρεπορτάζ από εκδήλωση του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
- Έρευνα καταναλωτών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκτίναξη της μέσης δαπάνης στο σούπερ μάρκετ
- Σκέψεις για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων ζωικής προέλευσης. Άρθρο του Καθηγητή Ι. Αμβροσιάδη
- Αποτίμηση και έλεγχος της στρατηγικής του οργανισμού: η προσέγγιση της ισορροπημένης στοχοθεσίας στη βιομηχανία τροφίμων. Άρθρο του Καθηγητή Σ. Ραμαντάνη
- Η παραγωγή κρέατος «μπουτίκ» ως διέξοδος για την ελληνική κτηνοτροφία. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρέατος
- Συνέντευξη με τον Βαλάντη Μπιτόπουλο, πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλκών Ν. Πιερίας: Αντέξαμε την αφαίμαξη του κρεοπώλη, τώρα απαιτούμε οικονομική στήριξη για να επιβιώσουμε