Meat News #113 Αναζήτηση στο Αρχείο

06 March 2023

Meat News #113

ΜΑΡΤΙΟΣ 2023

Περιεχόμενα:

  • Η γερμανική αγορά κρέατος βασικός προμηθευτής της χώρας μας. Ρεπορτάζ από εκδήλωση του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου.
  • Έρευνα καταναλωτών από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εκτίναξη της μέσης δαπάνης στο σούπερ μάρκετ
  • Σκέψεις για την αντιμετώπιση της σπατάλης τροφίμων ζωικής προέλευσης. Άρθρο του Καθηγητή Ι. Αμβροσιάδη
  • Αποτίμηση και έλεγχος της στρατηγικής του οργανισμού: η προσέγγιση της ισορροπημένης στοχοθεσίας στη βιομηχανία τροφίμων. Άρθρο του Καθηγητή Σ. Ραμαντάνη
  • Η παραγωγή κρέατος «μπουτίκ» ως διέξοδος για την ελληνική κτηνοτροφία. Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε στο 7ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κρέατος
  • Συνέντευξη με τον Βαλάντη Μπιτόπουλο, πρόεδρο του Σωματείου Κρεοπωλκών Ν. Πιερίας: Αντέξαμε την αφαίμαξη του κρεοπώλη, τώρα απαιτούμε οικονομική στήριξη για να επιβιώσουμε
06 March 2023