Με δράσεις προς τους καταναλωτές συνεχίζει δυναμικά η καμπάνια Meet the Lamb

27 April 2018

Με δράσεις προς τους καταναλωτές συνεχίζει δυναμικά η καμπάνια Meet the Lamb

Τις δράσεις που απευθύνονται στο καταναλωτικό κοινό ξεκινά η καμπάνια Meet the Lamb, που ήδη έχει μπει στο δεύτερο έτος υλοποίησής της.

Έτσι, μετά τη συμμετοχή στην επαγγελματική έκθεση Food Expo, η πρώτη μεγάλη δράση προς το ευρύ κοινό θα λάβει χώρα τον Μάιο, και μάλιστα ταυτόχρονα στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Συμμετοχή στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις», στην Τεχνόπολη…

Στο Φεστιβάλ «Ελλάδα, Γιορτή, Γεύσεις» που διοργανώνεται στην Τεχνόπολη στο Γκάζι την Παρασκευή 4 έως Κυριακή 6 Μαΐου, θα πάρει μέρος η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) με περίπτερο στο προαύλιο Γ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να ενημερωθεί τόσο για το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του, όσο και για τις αξίες και τα κεντρικά μηνύματα της εκστρατείας (εκτατική εκτροφή, ευζωία των ζώων, φυτική διατροφή, ιχνηλασιμότητα, έλεγχοι σε κάθε στάδιο παραγωγής, οργανοληπτικά χαρακτηριστικά κλπ.). Η παρουσία στο Φεστιβάλ θα ενισχυθεί με μια επιπλέον εκδήλωση το Σάββατο 5 Μαΐου στις 18:30, προκειμένου να γευτούν οι καταναλωτές την ανώτερη ποιότητα του πρόβειου κρέατος και τη γευστική του υπεροχή.

… και στο FARM FEST της Αμερικάνικης Γεωργικής Σχολής

Ταυτόχρονα, η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος (ΕΔΟΚ) θα συμμετέχει στη «Μέρα Μαγιού - Farm Fest» που διοργανώνει η Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή την Κυριακή 6 Μαΐου στις εγκαταστάσεις της στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια μοναδική γιορτή που στοχεύει στην ανάδειξη της βιοποικιλότητας και της αειφορίας, αξίες που συνδυάζονται και προβάλλονται άμεσα από την καμπάνια Meet the Lamb.

Στο πλαίσιο και αυτής της εκδήλωσης, το κοινό θα ενημερωθεί για το Πρόγραμμα και τις Δράσεις του, όπως και για τα κεντρικά μηνύματα της εκστρατείας. Μεταξύ 13:00 και 14:00 θα πραγματοποιηθεί και ειδική επίδειξη προκειμένου το κοινό να εξοικειωθεί με τις νέες και εύκολες παρασκευές του πρόβειου κρέατος αλλά και να διαπιστώσει την ανώτερη ποιότητα και γεύση του.

27 April 2018
Banner
Banner