Την Κυριακή στο Χίλτον Αθηνών η εορταστική εκδήλωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής

03 January 2017

Την Κυριακή στο Χίλτον Αθηνών η εορταστική εκδήλωση του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής

Story Highlights

  • Εκδήλωση απολογισμού 2016 και ευχών για το 2017, την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στις 12:00, στο Hilton Αθηνών (αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ 2)

Related Articles

Εξαιρετικά δραστήριος το 2016 ο Κτηνοτροφικός Σύλλογος Αττικής «Άγιος Γεώργιος», έχει να επιδείξει έναν πλουσιότατο απολογισμό: Από τη συμμετοχή στις αγροτικές κινητοποιήσεις του περασμένου έτους μέχρι τις συναντήσεις και κοινές δράσεις με συλλογικότητες της Αττικής που αποτελούν δραστήρια μέλη της κοινωνίας των πολιτών. Από τις συναντήσεις με Βούλγαρους αγρότες για τα κοινά ενδιαφέρονται, μέχρι τη συμμετοχή σε εκθέσεις, συνέδρια, εκδηλώσεις. Κι από τις συναντήσεις στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στην Περιφέρεια Αττικής μέχρι την ενεργή επιτόπια συμπαράσταση σε κάθε μέλος του που το είχε ανάγκη έναντι των υπηρεσιών της Πολιτείας. Ενδεικτικό είναι ότι, όπως σημειώνει και ο υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου, ο Κώστας Μαντζουράνης, ότι στη διάρκεια του έτους 2016 καταγράφηκαν 114 δραστηριότητες του Κτηνοτροφικού Συλλόγου Αττικής, χωρίς σε αυτές να περιλαμβάνονται «οι πολλαπλές επισκέψεις σε Δημόσιες Υπηρεσίες για δουλειές των μελών του Συλλόγου, οι προγραμματισμένες συναντήσεις με βουλευτές και υπουργούς, οι επί τόπου επισκέψεις στις κτηνοτροφικές μονάδες των μελών του Συλλόγου και οι άπειρες συναντήσεις και συζητήσεις για τον σχεδιασμό και υλοποίηση των εκδηλώσεων».

Κορωνίδα όμως των δραστηριοτήτων του Συλλόγου ήταν κατά την εκτίμησή μας η επιτυχημένη διοργάνωση του Συνεδρίου «Περιαστική κτηνοτροφία και Κτηνοτρόφοι» (στιγμιότυπο στην κεντρική φωτογραφία της ανάρτησης), το οποίο εστιάστηκε στη δημιουργία «πρεσβευτών» του αγροτικού κόσμου μέσα στον αστικό ιστό με τη δημιουργία «city farms - αγροκτημάτων πόλης», τη δημιουργία επισκέψιμων αγροκτημάτων στην περιαστική περιοχή και τη δημιουργία κτηνοτροφικών πάρκων.

Οι κτηνοτρόφοι της Αττικής ξεκινούν το 2017 έχοντας πολλά ακόμη σχέδια να υλοποιήσουν. Όμως ο πλούσιος απολογισμός του 2016 αποτελεί παρακαταθήκη και θα αποτελέσει και τη βάση της πρώτης τους δημόσιας εκδήλωσης για φέτος, που θα έχει και εορταστικό χαρακτήρα. Αυτή η –όπως την αποκαλούν– «εκδήλωση απολογισμού 2016 και ευχών για το 2017», θα γίνει την Κυριακή, 8 Ιανουαρίου στις 12:00, στο Hilton Αθηνών (αίθουσα ΘΑΛΕΙΑ 2).

03 January 2017
Banner
Banner