Κρεοτεχνείον Μαντζούκη: Τεσσαρακοστά γενέθλια με κοινωνική ευθύνη

30 November 2018

Κρεοτεχνείον Μαντζούκη: Τεσσαρακοστά γενέθλια με κοινωνική ευθύνη

Μια ακόμη πρωτοβουλία, που αναδεικνύει το κοινωνικό πρόσωπο των κρεοπωλών, μας έρχεται από τα Γιαννιτσά, όπου το Κρεοτεχνείον Μαντζούκη οργανώνει την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου μια εκδήλωση αλληλεγγύης.

Γιορτάζοντας φέτος τα 40 χρόνια λειτουργίας της επιχείρησης από την οικογένεια Μαντζούκη, το κατάστημα ετοιμάζεται να υποδεχθεί στις 9 Δεκεμβρίου (12 το μεσημέρι) τους πελάτες, καθώς και επίσημους καλεσμένους σε μια πανδαισία κρεατοσκευάσματος με συνοδεία μουσικής και μπουφέ. Σαράντα δίσκοι (όπως τα 40 χρόνια της επιχείρησης) με πολλά και διαφορετικά παρασκευάσματα, υπόσχονται να φτιάξουν μια τέλεια βιτρίνα που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Είναι κάτι που εξάλλου ο Γιώργος Μαντζούκης ξέρει να κάνει πολύ καλά, ως μέλος ο ίδιος της Λέσχης Ελλήνων Κρεοτεχνών.

Δίνοντας ιδιαίτερο χαρακτήρα σε αυτά τα τεσσαρακοστά γενέθλια της επιχείρησης, τα έσοδα από τις πωλήσεις βιτρίνας θα διατεθούν μέσω του Δήμου Πέλλας στα παιδιά με αναπηρία. «Στεκόμαστε δίπλα σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη αναδεικνύοντας έτσι το κοινωνικό πρόσωπο του κρεοπώλη ως αναπόσπαστο μέρος της γειτονιάς, της κοινότητας, της κοινωνίας» μας λέει περήφανος ο Γιώργος Μαντζούκης.

30 November 2018
Banner
Banner