Ημερίδα για την αγορά κρέατος – Επίσκεψη 8 γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου στην Ελλάδα

18 April 2018

Ημερίδα για την αγορά κρέατος – Επίσκεψη 8 γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου στην Ελλάδα

Λίγες ημέρες έχουν ακόμη για να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την ημερίδα με θέμα την «Αγορά Κρέατος» που διοργανώνει το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, με στόχο την ολοκληρωμένη πληροφόρηση για τις εξελίξεις και τις τάσεις στον κλάδο τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό. Η ημερίδα, που γίνεται την Τρίτη 24 Απριλίου στο ξενοδοχείο Hyatt Regency στη Θεσσαλονίκη και ώρα 14:30 – 21:00, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία µε την GEFA Exportservice GmbH και µε πρωτοβουλία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης της Γερμανίας, στο πλαίσιο επίσκεψης οκτώ γερμανικών επιχειρήσεων του κλάδου στην Ελλάδα.

Το κρέας είναι ενταγμένο στο μοντέλο διατροφής του σύγχρονου Έλληνα με υψηλή θέση στο διαιτολόγιό του. Μάλιστα, η κατανάλωσή του παρουσιάζει ανοδική δυναμική που ακολουθείται και από αύξηση των εισαγωγικών ροών, προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες ζήτησης, ενώ η Γερμανία είναι ένας από τους βασικούς εταίρους της Ελλάδας στην εισαγωγή κρέατος.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών και εκπροσώπων της γερμανικής και ελληνικής Αγοράς Κρεάτων, παρουσίαση των οκτώ γερμανικών εταιριών, καθώς και ατομικές συναντήσεις Β2Β, με στόχο την επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε Έλληνες αντιπροσώπους, εισαγωγείς, διανομείς και εταιρίες επεξεργασίας κρεάτων, καθώς και σε κατόχους και κατασκευαστές ψυκτικών θαλάμων.

Σημειώνεται ότι λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Η συμμετοχή στην εκδήλωση είναι δωρεάν.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση, το πρόγραμμα και τη δήλωση συμμετοχής που θα πρέπει να συμπληρωθεί έως τις 20 Απριλίου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ανατρέχουν στην ιστοσελίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου http://griechenland.ahk.de/gr στην ενότητα Εκδηλώσεις.

18 April 2018
Banner