Η ΜΕΑΤ PRO στο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης του Skywalker

20 September 2017

Η ΜΕΑΤ PRO στο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης του Skywalker

Την ευκαιρία να παρουσιάσει τη δραστηριότητα και το έργο της είχε η ιδιωτική σχολή κρεοπωλών ΜΕΑΤ PRO, το διήμερο 8-9 Σεπτεμβρίου, συμμετέχοντας στο Skywalker Education Festival 2017 που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το Skywalker Education Festival δίνει κάθε χρόνο τη δυνατότητα σε νέους και νέες όλων των ηλικιών, να γνωρίσουν τα καλύτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας. Σκοπός του Skywalker Education Festival 2017 ήταν η ανάδειξη των εγχώριων σπουδών ως συνειδητής και πρώτης επιλογής με βάση όσα προσφέρει ο δημόσιος και ο ιδιωτικός χώρος της εκπαίδευσης στην Ελλάδα σήμερα. Με κεντρικό μήνυμα «Σπουδάζω Ελλάδα», μια ιδέα την οποία πρεσβεύει και η MEAT PRO, το Skywalker Education Festival 2017 προσέφερε πληροφορίες, γνώση και διασκέδαση, μέσα από τη διοργάνωση εκδηλώσεων και workshops, στα οποία συμμετείχε και η ΜΕΑΤ PRO.

Η πρώτη ημέρα των εκδηλώσεων ήταν η ημέρα γνωριμίας των ενδιαφερόμενων με τις σχολές και τα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Η MEAT PRO παρουσίασε το έργο της σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, γονείς, πτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές και άτομα που ενδιαφέρονται για τη διά βίου μάθηση.

Τη δεύτερη μέρα η MEAT PRO παρουσίασε το workshop με θέμα «Το επάγγελμα με 0% ανεργία!, Επάγγελμα Κρεοπώλης», με εισηγητές τον Στέλιο Μαστοράκο, Καθηγητή Chef και Υπεύθυνο Σπουδών της σχολής MEAT PRO και τον Γιάννη Τρικοίλη, Καθηγητή Κρεοπώλη. Στην παρουσίαση αναλύθηκαν οι λόγοι για τους οποίους το επάγγελμα του κρεοπώλη παραμένει στην κορυφή της λίστας προσφοράς εργασίας. Επίσης αναπτύχθηκε το έργο της σχολής και η εκπαιδευτική διαδικασία που ακολουθεί. Αναφέρθηκαν οι στόχοι της σχολής για τα επόμενα έτη και τα κριτήρια για τη συνεχή της βελτίωση. Ακολούθησε συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, όπου τους λύθηκαν οι απορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα της σχολής και την πιστοποίηση κρεοπώλη.

Μετά την ολοκλήρωση των workshops, ακολούθησε κλήρωση δώρων τα οποία προσέφεραν οι δωροθέτες - εκπαιδευτικά ιδρύματα. Για την κλήρωση η MEAT PRO προσέφερε από μία θέση, δωρεάν, στα τρέχοντα σεμινάρια, δώρα συνολικής αξίας 360 ευρώ.

20 September 2017
Banner
Banner