Η Meat Company στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

26 February 2018

Η Meat Company στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ»

Ένα νέο μέλος προστέθηκε στην Πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Πρόκειται για την Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company, που πιστοποιήθηκε με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από την EUROCERT, το οποίο μπορεί πλέον να φέρει στα προϊόντα της ως πιστοποίηση προς τους καταναλωτές ότι η εταιρεία διατηρεί το τρίπτυχο ιδιοκτησία - βάση - δραστηριότητά της εντός συνόρων, συνεισφέροντας στην επανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας.

Έχοντας παρουσία στον κλάδο του κρέατος της ελληνικής αγοράς από το 1926, η Απόστολος Παπαδόπουλος Meat Company ξεκίνησε τη διαδρομή της από την Ξάνθη όπου και δημιουργήθηκε το πρώτο κρεοπωλείο της από τον ιδρυτή της επιχείρησης Απόστολο Παπαδόπουλο. Αποτελεί μια κάθετα ολοκληρωμένη εταιρεία με επιχειρησιακές μονάδες εκτροφής, σφαγείου, εργαστηρίου επεξεργασίας κρέατος, παραγωγής αλλαντικών και κρεατοσκευασμάτων, επεξεργασίας ζωικών υποπροϊόντων και παραπροϊόντων, καθώς και υπηρεσιών και υποπροϊόντων rendering, σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο Λαμπρινό της Ξάνθης, που συμπληρώνονται από το εταιρικό κρεοπωλείο στην Δημοτική Αγορά Ξάνθης.

Σημειώνεται ότι σκοπός της Πρωτοβουλίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας, καθώς και η πληροφόρηση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές - μεταποιητικές επιχειρήσεις. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές - μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε. βάσει ειδικού προτύπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

[Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ]

26 February 2018
Banner