Φιλανθρωπική δράση από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

28 December 2016

Φιλανθρωπική δράση από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ

Σημαντικές ποσότητες προϊόντων προς το «Χαμόγελο του Παιδιού» και την «Κιβωτό του Κόσμου» προσέφερε η πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ». Συνολικά παραδόθηκαν 8.761 τεμάχια συσκευασμένων προϊόντων, 2.515 κιλά φρέσκων και χύμα τροφίμων, 6.120 φιάλες νερού και αναψυκτικών και 4.917 τεμάχια γραφικής ύλης και χαρτικών.

Σχετικά με την ενέργεια αυτή ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, Άγις Πιστιόλας, δήλωσε: «Κάθε μία από τις εταιρίες που συμμετέχουν στην πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ ανέκαθεν νοιαζόταν και στήριζε όσους είχαν ανάγκη. Αυτό συνεχίζουμε να κάνουμε και σήμερα μέσα από την πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, μια κοινότητα σημαντικών ελληνικών παραγωγικών εταιριών που δεν μπορεί να μένει αμέτοχη στα προβλήματα της κοινωνίας. Στόχος μας είναι, με τις ενέργειές μας, να εμπνέουμε και να είμαστε δίπλα στους φορείς που αναλαμβάνουν το δύσκολο έργο της υποστήριξης των συνανθρώπων μας και μαζί να χτίζουμε ένα καλύτερο αύριο. Επιλέξαμε στρατηγικά να συμβάλουμε στο έργο δύο σπουδαίων Οργανώσεων όπως είναι “Το Χαμόγελο του Παιδιού” και “Η Κιβωτός του Κόσμου” γιατί κάνουν εξαιρετική δουλειά».

Σκοπός της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές – μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερίας. Στην πρωτοβουλία καλούνται να συμμετέχουν όλες οι ελληνικές παραγωγικές – μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε. βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Υπενθυμίζουμε ότι μέλη της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ είναι οι εταιρίες: AGRINO, ΕΨΑ, ΛΟΥΞ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΖΑΓΟΡΙ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΕΓΑ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΑΓΑΝ, ΒΙΚΟΣ, ΦΛΩΡΙΝΑ ΔΙΝΑΚΗΣ, BRAVA, ΕΖΑ, ΖΥΜH ΨΑΧΝΩΝ, ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗΣ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ, ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ENDLESS, THE WRITING FIELDS, ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΚΛΕΚΤΑ ΕΛΑΙΑ, ΑΥΓΑ ΒΛΑΧΑΚΗ, ενώ στη μεταφορά των προϊόντων που προσέφερε φέτος η πρωτοβουλία στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και στην «Κιβωτό του Κόσμου», συμμετείχε εθελοντικά και η εταιρία Κασσουδάκης Μεταφορική.

28 December 2016
Banner