«ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η Ελλάδα που παράγει

29 November 2016

«ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ», η Ελλάδα που παράγει

Story Highlights

  • Η Πρωτοβουλία ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ μετεξελίσσεται σε Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία με ιδρυτικά μέλη 22 Ελληνικές παραγωγικές εταιρίες

Related Articles

Την Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» ίδρυσαν 22 γνωστές παραγωγικές επιχειρήσεις, οι οποίες σε συνάντησή τους στα Ιωάννινα το τριήμερο 25-27 Νοεμβρίου υπέγραψαν το καταστατικό της εταιρείας και εξέλεξαν το πρώτο Διοικητικό της Συμβούλιο.

Πρόκειται για τις επιχειρήσεις: AGRINO, ΕΨΑ, ΛΟΥΞ, ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ, ΧΗΤΟΣ, ΗΛΙΟΣ, ΝΗΣΟΣ, ΝΗΣΟΣ ΜΙΚΡΟΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΚΥΚΛΑΔΩΝ ΣΤΗΝ ΤΗΝΟ, ΑΓΑΝ ΤΟΜΑΤΙΚΟ, ΒΙΚΟΣ, ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΦΛΩΡΙΝΑΣ-ΔΙΝΑΚΗ, MEDITERRANNEAN FOODS - BRAVA, ΕΥΒΟΪΚΗ ΖΥΜH, ΕΖΑ, ΟΥΖΟ ΒΑΡΒΑΓΙΑΝΝΗ, SKAG, ΚΥΚΝΟΣ, HELLAS FROST, PETROU NUTS, ΠΑΚΟ XAΡΤΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ, CAPTAIN’S, ΒΙΟΛΑΝΤΑ & ΚΤΗΜΑ ΓΕΡΟΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Σκοπός της εταιρίας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» είναι η ανάδειξη και η προώθηση του σύγχρονου επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας, καθώς και η εκπαίδευση της ελληνικής κοινωνίας για το πλεόνασμα προστιθέμενης αξίας που προσφέρουν οι ελληνικής ιδιοκτησίας παραγωγικές–μεταποιητικές επιχειρήσεις προς όφελος της ανάπτυξης και της ευημερία. Στην πρωτοβουλία «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» καλούνται να συμμετέχουν
όλες οι ελληνικές παραγωγικές–μεταποιητικές εταιρίες που διατηρούν στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Παραγωγή́, Βάση και Ιδιοκτησία. Η συμμετοχή στην πρωτοβουλία και η χρήση του σήματος «ΕΛΛΑ-∆ΙΚΑ ΜΑΣ» απαιτούν ειδική πιστοποίηση και έλεγχο που διεξάγει αποκλειστικά η Εταιρεία Ελέγχων & Πιστοποιήσεων EUROCERT A.Ε., βάσει ειδικού πρότυπου απαιτήσεων με συγκεκριμένα και μετρήσιμα κριτήρια.

Στο πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» εξελέγησαν οι:
Άγις Πιστιόλας (AGRINO), Πρόεδρος
Μιχάλης Τσαούτος (ΕΨΑ), Αντιπρόεδρος
Αλέξανδρος Κουρής (ΝΗΣΟΣ), Γενικός Γραμματέας
Μαριλένα Νιτσιάκου (ΝΙΤΣΙΑΚΟΣ), Ταμίας
Νικόλαος Χήτος (ΖΑΓΟΡΙ), Πλάτων Μαρλαφέκας (ΛΟΥΞ) και Κωνσταντίνος Σεπετάς (ΒΙΚΟΣ), Τακτικά Μέλη
Εξελέγησαν επίσης οι Αθανάσιος Συριανός (ΕΖΑ) και Πόπη Σκαγιά (SKAG) ως Αναπληρωματικά Μέλη.

Κατά την ομιλία του στη συνάντηση των Ιωαννίνων, ο Άγις Πιστιόλας τόνισε: «Είμαστε όλοι περήφανοι και συνειδητοποιημένοι για την μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αποφασίσαμε να εκπροσωπήσουμε την «Ελλάδα που παράγει», να δυναμώσουμε ακόμα περισσότερο τη θετική φωνή των Παραγωγών που επιμένουν να δημιουργούν, να επιχειρούν και να προσφέρουν αντιμετωπίζοντας καθημερινά πρωτοφανείς αντιξοότητες. Η κινητήριος δύναμη για να βγει η χώρα μας από την κρίση και να γίνει Παραγωγική είμαστε Εμείς, οι Ελληνικές παραγωγικές, μεταποιητικές εταιρίες που επιμένουμε να διατηρούμε σήμερα στην Ελλάδα το τρίπτυχο: Βάση, Ιδιοκτησία και Παραγωγή».

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία, στην ιστοσελίδα της www.ella-dikamas.gr

29 November 2016
Banner