Ελληνογερμανικές συναντήσεις για την αγορά κρέατος σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

22 March 2018

Ελληνογερμανικές συναντήσεις για την αγορά κρέατος σε ημερίδα στη Θεσσαλονίκη

Ημερίδα που αποσκοπεί στην επίτευξη μελλοντικών συνεργασιών μεταξύ ελληνικών και γερμανικών επιχειρήσεων από τον κλάδο του κρέατος, διοργανώνει το Ελληνογερµανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο στις 24 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη.

Η ημερίδα, που πραγματοποιείται σε συνεργασία µε την GEFA Exportservice GmbH και µε πρωτοβουλία του Ομοσπονδιακού Υπουργείου Τροφίμων και Αγροτικής Ανάπτυξης της Γερμανίας, απευθύνεται σε εισαγωγείς, διανομείς και αγοραστές κρεάτων, χονδρεμπόρους τροφίμων, εταιρίες επεξεργασίας κρέατος, κατόχους και κατασκευαστές ψυκτικών θαλάμων, επιχειρήσεις αποθήκευσης ζώων και εταιρίες παραγωγής εξοπλισμού για την επεξεργασία κρεάτων.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις ειδικών και εκπροσώπων της αγοράς κρέατος, παρουσίαση γερμανικών επιχειρήσεων, ατομικές συναντήσεις και δικτύωση με σημαντικές γερμανικές επιχειρήσεις του κλάδου. Ενδεικτικοί τίτλοι των παρουσιάσεων που θα λάβουν χώρα, είναι: «Επίκαιρη τάση και εξελίξεις στην γερμανική γεωργική και διατροφική οικονομία», «Παρουσίαση του γερμανικού κλάδου κρέατος», «Οι ελληνογερμανικές εμπορικές σχέσεις του κλάδου».

Η ημερίδα πραγματοποιείται στο Hyatt Regency Thessaloniki (13ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Περαία), ξεκινά στις 14:30, η συμμετοχή είναι δωρεάν, αλλά απαιτείται δήλωση συμμετοχής (εδώ) μέχρι τις 26 Μαρτίου 2018.

22 March 2018
Banner
Banner