Γόνιμος διάλογος ΠΟΚΚ με Αραχωβίτη για τα φλέγοντα ζητήματα των κρεοπωλών

13 September 2018

Γόνιμος διάλογος ΠΟΚΚ με Αραχωβίτη για τα φλέγοντα ζητήματα των κρεοπωλών

Σε φιλικό κλίμα διεξήχθη χθες συνάντηση της Ομοσπονδίας των Κρεοπωλών με τον νέο υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΚΚ. Στη συνάντηση έγινε εποικοδομητικός διάλογος για τα φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο, ενώ πρόκειται σύντομα να ακολουθήσει συνάντηση εφ’ όλης της ύλης με την υφυπουργό ΥΠΑΑΤ, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Στην ανακοίνωσή της την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος και ο Γεν. Γραμματέας, Στ. Πέρρος και Σ. Κεσίδης αντίστοιχα, η ΠΟΚΚ αναφέρει:

«Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κυρίου Σταύρου Αραχωβίτη στο αίτημα της ΠΟΚΚ για συνάντηση με αντιπροσωπεία της Ομοσπονδίας μας.

Η χθεσινή συνάντηση του Προέδρου και του Γενικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας μας  με τον Υπουργό διεξήχθη σε φιλικό κλίμα με γόνιμο και εποικοδομητικό διάλογο όπου  τέθηκαν τα φλέγοντα θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας, όπως: η αναγραφή προέλευσης στην ταμειακή, η  Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος  και οι  Σχολές Κρέατος.  Εισακουστήκαμε με ενδιαφέρον τόσο από τη Διευθύντρια του υπουργού κα Πόπη Κοκκινάκη  όσο και από τον ίδιο τον  Υπουργό. Ομοίως δεκτική υπήρξε κι η υφυπουργός  ΥΠΑΑΤ, Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία και δεσμεύτηκε σε συνάντηση εφ΄ όλης της ύλης το συντομότερο δυνατό.

Ευελπιστούμε για το καλύτερο κι αναμένουμε εξελίξεις».

* Υπενθυμίζεται εξάλλου ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών έχει ανακοινώσει τη συνεδρίαση του 25μελούς Δ.Σ. της στις 30 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη.

13 September 2018
Banner