Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη

07 November 2018

Γιορτινές προτάσεις Gourmeat δια χειρός Λάζαρου Ράπτη

Σεμινάριο για σύγχρονα δημιουργικά κρεατοσκευάσματα CWC PRO Master Class οργανώνει o γνωστός σεφ και πρωτοπόρος σε αυτό το είδος Λάζαρος Ράπτης. Θα παρουσιάσει μερικές από τις δημιουργίες του, που έχουν αναγάγει το κρεατοσκεύασμα σε είδος... πολυτελείας - προσιτό σε γεύση, αλλά σε επίπεδο γκουρμέ.

Οι επαγγελματίες και σπουδαστές θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τα μυστικά της τέχνης του, και να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις τους για να δημιουργήσουν προτάσεις για τα γιορτινά μενού τους.

Ο r&d Chef Λάζαρος Ράπτης παντρεύοντας τεχνικές μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας δημιουργεί πρωτότυπες προτάσεις και ιδέες για το σύγχρονο Comfort food. Προσαρμοσμένες στην κάλυψη αναγκών του σύγχρονου καταναλωτή διαμόρφωσε μια νέα τάση στήν ελληνική αγορά του κρέατος. Πτυχιούχος της Κρατικής σχολής επαγγελμάτων κρέατος και της σχολής τουριστικών επαγγελμάτων Περαίας Θεσσαλονίκης, είναι γνωστός στον κλάδο των κρεοπωλών από σεμινάρια, εκθέσεις, αλλά και από τη μόνιμη στήλη που έχει στο περιοδικό Meat News. Είναι ενεργό μέλος της λέσχης Αρχιμαγείρων β.Ελλάδος και επίτιμο μέλος της Ένωσης Γαστρονομίας Ελλάδος, ενώ έχει συνεκδώσει και το βιβλίο με τίτλο GourMeat onestep beyond, μία συλλογική δουλειά που αποτελεί την πρώτη εκδοτική προσέγγιση αποκλειστικά για το κρεατοσκεύασμα.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες και θα πραγματοποιηθεί στις 26 Νοεμβρίου 2018 (ώρα έναρξης: 18.00) στο Cooking Workshop Consulting (Λέοντος Σοφού 18, Θεσσαλονίκη).

Περισσότερες πληροφορίες: www.cooking-workshop.gr

07 November 2018
Banner
Banner