Επιχειρηματική αποστολή με μεγάλη σημασία τον Σεπτέμβριο στη Λατινική Αμερική

11 June 2019

Επιχειρηματική αποστολή με μεγάλη σημασία τον Σεπτέμβριο στη Λατινική Αμερική

Επιχειρηματική Αποστολή σε 5 πόλεις της Λατινικής Αμερικής διοργανώνουν το Ελληνογερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με το Επιχειρηματικό Συμβούλιο Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής. Στόχος της Αποστολής είναι η αναζήτηση ευκαιριών σε μία μεγάλη γεωγραφική περιοχή όπου υπάρχει έδαφος για μεγαλύτερη ελληνική επιχειρηματική παρουσία.

Στην Αποστολή, η οποία θα επισκεφθεί διαδοχικά το Σάο Πάολο στις 19-20/9, τη Σάντα Κρουζ (Βολιβία) στις 21-22/9, το Μπουένος Άιρες στις 23-24/9, το Σαντιάγκο στις 25-26/9 και την Πόλη του Παναμά στις 27/9, θα μετέχει περιορισμένος αριθμός εταιρειών, από τους κλάδους τροφίμων-ποτών (με έμφαση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας, βιολογικά, gourmet, κλπ.), φαρμακευτικών-καλλυντικών, δομικών υλικών, κατασκευαστικών έργων, αλλά και από άλλους τομείς ανάλογα με το ενδιαφέρον που παρουσιάζει κάθε περιοχή.

Με την υποστήριξη των Γραφείων ΟΕΥ της Ελληνικής Πρεσβείας στο Σάο Πάολο και το Μπουένος Άιρες, του Ελληνο-Χιλιανού Επιμελητηρίου και τοπικών Επιχειρηματικών Φορέων και Επιμελητηρίων στη Βολιβία, στη Χιλή και στον Παναμά θα οργανωθούν σε κάθε χώρα στοχευμένες συναντήσεις Β2Β με τοπικές εταιρείες εισαγωγής, διανομής, αντιπροσώπευσης κλπ., με σκοπό κυρίως τις εξαγωγικές συμφωνίες αλλά και ενδεχομένως άλλες συμπράξεις, ανάληψη έργων, μεταφορά τεχνογνωσίας κλπ. Παράλληλα, μπορούν να αξιοποιηθούν οι υπηρεσίες δικτύωσης που προσφέρουν τα τοπικά διμερή Γερμανικών Επιμελητηρίων και η πρόσβαση προς τα μέλη τους.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική πρόσκληση προς επιχειρηματίες, για πρώτη φορά περιλαμβάνεται επίσκεψη στη Βολιβία, μία χώρα με αξιόλογο ρυθμό ανάπτυξης (4% περίπου), όπου οι συμμετέχοντες θα επισκεφθούν τη σημαντική Έκθεση καταναλωτικών προϊόντων Expocruz και θα έχουν τη δυνατότητα για πολλές επαφές και συζητήσεις με δυνητικούς εταίρους από όλη τη Λατινική Αμερική, όπως επίσης και στον Παναμά, όπου υπάρχουν δυνατότητες για επιχειρηματικές συνεργασίες.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα της Αποστολής. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν συμπληρωμένη τη δήλωση συμμετοχής (εδώ) στo y.patsiavos@ahk.com.gr, το συντομότερο δυνατό και το αργότερο μέχρι 10 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες, αρμόδιος είναι ο Γιάννης Πατσιαβός, Senior Manager του Ελληνο-Γερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου & Διευθυντής του Επιχειρηματικού Συμβουλίου Ελλάδας-Λατινικής Αμερικής: y.patsiavos@ahk.com.gr και τηλ. 2106419026, 6945234747.

11 June 2019
Banner
Banner