Επίδειξη μηχανήματος στη Λάρισα από την ΒΑΜΒΑΚΑΣ

27 October 2016

Επίδειξη μηχανήματος στη Λάρισα από την ΒΑΜΒΑΚΑΣ

Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξαν επιχειρηματίες του τομέα επεξεργασίας τροφίμων για την μηχανή βιομηχανικής συσκευασίας σε κενό Sealed Air VS2-X κατά την επίσκεψή τους στο περίπτερο της ΒΑΜΒΑΚΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ Α.Ε στη διάρκεια της έκθεσης ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 2016.

Η μηχανή έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί από την SEALED AIR, κορυφαία κατασκευάστρια μηχανημάτων συσκευασίας, εξειδικευμένη στη συσκευασία τροφίμων. Η VS2-X είναι ημιαυτόματη, σχεδιασμένη για τη βιομηχανική συσκευασία κενού ή για καταναλωτικές μονάδες νωπού κρέατος, αλλαντικών, τυροκομικών προϊόντων, θαλασσινών κ.λπ. σε σακούλες κενού αέρος, συρρικνούμενες ή μη.

Ο σχεδιασμός της είναι ιδανικός για τα μεγέθη των ελληνικών βιομηχανιών. Ανάλογα με το μέγεθος του προϊόντος, κάνει έως 3 κύκλους/λεπτό. Το σημαντικότερο στην αποτελεσματικότητα αυτής της μηχανής είναι ότι συμβάλλει στην «Αυτοματοποίηση της γραμμής παραγωγής σε κενό αέρος» με τη βοήθεια του ιμάντα που βρίσκεται στο εσωτερικό της.

Το μηχάνημα βρίσκεται για έναν ολόκληρο μήνα προς επίδειξη στο κατάστημα της εταιρείας στο κέντρο της Ελλάδας, στη Λάρισα στο 6ο χλμ. Ε.Ο. Λαρίσης-Αθηνών (επικοινωνία: τηλ. 2410555305).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συσκευάσουν τα προϊόντα τους και να διαπιστώσουν τα οφέλη της συγκεκριμένης μηχανής.

27 October 2016
Banner
Banner