Επαφές με κτηνοτροφικό ενδιαφέρον για την υφυπουργό ΥΠΑΑΤ

06 November 2018

Επαφές με κτηνοτροφικό ενδιαφέρον για την υφυπουργό ΥΠΑΑΤ

Σειρά επαφών με τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Λιβαδειάς παρουσία του βουλευτή Ν. Θηβαίου, με τον αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας Στέφανο Μπίρο και με την Ένωση Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού είχε η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου.

Με τον Κτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Λιβαδειάς συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν την υποδομή και τον εκσυγχρονισμό εγκαταστάσεων καθετοποίησης των προϊόντων του συνεταιρισμού.

Με τον αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας συζητήθηκαν θέματα για την ανάπτυξη της κτηνοτροφίας στην Π.Ε. Φλώρινας, την αξιοποίηση και ενίσχυση του ζωικού κεφαλαίου, θεσμικά θέματα αγροτικής ανάπτυξης και διαχείρισης αγροτικών εκτάσεων.

Ζητήματα όπως η λειτουργία του σφαγείου της Σίφνου και η δυνατότητα επιδότησης μεταφοράς ζώντων ζώων είχε τη δυνατότητα να θέσει από την πλευρά της η Ένωση Συνεταιρισμών Νήσων Κυκλάδων και Αργοσαρωνικού.

Όπως σημειώνει το ΥΠΑΑΤ σε ανακοίνωσή του, η κ. Τελιγιορίδου διαβεβαίωσε πως θα εξετάσει τις λύσεις των αιτημάτων, κάποια εκ των οποίων έχουν ήδη δρομολογηθεί.

06 November 2018
Banner
Banner