Επίδειξη παρασκευής κρεατοσκευασμάτων – video

20 March 2017

Επίδειξη παρασκευής κρεατοσκευασμάτων – video

Το έντονο ενδιαφέρον του πολυπληθούς κοινού προσέλκυσε την Κυριακή 19/3 η επίδειξη παρασκευής σύγχρονων και δημιουργικών κρεατοσκευασμάτων, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο του MEAT FORUM στο πλαίσιο της έκθεσης Food Expo 2017.

Κατά γενική ομολογία όσων το παρακολούθησαν –κρεοπώλες στη συντριπτική τους πλειονότητα– επρόκειτο για ένα πολύ χρήσιμο σεμινάριο, πολύ περισσότερο που ο κλάδος των κρεοπωλών αναζητά όλο και περισσότερους τρόπους για να προσφέρει στον καταναλωτή λύσεις πρωτότυπες, εύκολες και προσιτές για το γεύμα και το δείπνο με την οικογένεια ή με τους φίλους.

«Εκπαιδευτής» ήταν ο R&D Chef - Σύμβουλος Γαστρονομίας, Λάζαρος Ράπτης, γνωστός από τη χρόνια ενασχόλησή του με τα κρεατοσκευάσματα. Μαζί του στη δημιουργία των κρεατοσκευασμάτων, τρεις νέοι σε ηλικία κρεοπώλες-μέλη της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας - Αττικής «Οι Ταξιάρχες», οι Θόδωρος, Φραγκίσκος και Γιάννης Ρούσσος, που έδειξαν ότι ο κλάδος διαθέτει εκείνο το δυναμικό που απαιτείται για να βαδίσει προς μια νέα εποχή δημιουργικότητας.

Το σεμινάριο διοργάνωσε το περιοδικό Meat News.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε σε βίντεο την επίδειξη:

20 March 2017
Banner