Ελληνοποιήσεις και ποιότητα τροφίμων στο επίκεντρο της περιοδείας Τελιγιορίδου στην Άρτα

26 November 2018

Ελληνοποιήσεις και ποιότητα τροφίμων στο επίκεντρο της περιοδείας Τελιγιορίδου στην Άρτα

Την Άρτα επισκέφθηκε την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ολυμπία Τελιγιορίδου. Η υφυπουργός στο πλαίσιο των συναντήσεων είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους παραγωγούς για τη νέα υπουργική απόφαση, για τον έλεγχο στην αγορά γάλακτος που βρίσκεται στη διαβούλευση, για την πάταξη των ελληνοποιήσεων, την πολιτική του νέου ΠΑΑ, για την διατροφική επάρκεια, την παραγωγή ποιοτικών τροφίμων, την ασφαλή διατροφή και την προστασία του περιβάλλοντος.

Πιο συγκεκριμένα, όπως ανακοινώνει το ΥΠΑΑΤ, η υφυπουργός επισκέφθηκε την Χοιροτροφική Ένωση Ηπείρου, την Χοιροτροφική Μονάδα Χήτα, στα όρια με την Πρέβεζα, που λειτουργεί μια σύγχρονη μονάδα βιοαερίου, την αιγοπροβατοτροφική μονάδα Καψάλα, τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Άρτας και ζητηθήκαν από κοντά τα προβλήματα και οι προοπτικές της πρωτογενούς παραγωγής. Ακολούθησε  ανοιχτή συζήτηση με κτηνοτρόφους και αλιείς του νομού. Επίσης η κ. Τελιγιορίδου συναντήθηκε και με τον Δήμαρχο Άρτας.

Η περιοδεία στην περιοχή έγινε μαζί με την υπουργό Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη, τον βουλευτή Άρτας Βασίλη Τσίρκα και τον βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα.

26 November 2018
Banner