Αρχαιρεσίες στην Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων – Τα πρόσωπα στη νέα Διοίκηση

19 June 2020

Αρχαιρεσίες στην Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων – Τα πρόσωπα στη νέα Διοίκηση

Το πρώτο αιρετό Διοικητικό Συμβούλιο απέκτησε πλέον η Πανελλήνια Ένωση Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων, καθώς από την ίδρυσή της τον Νοέμβριο 2018 μέχρι και σήμερα, λειτουργούσε με προσωρινό Δ.Σ. υπό την προεδρία του Γεώργιου Κασίδη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση, στις αρχαιρεσίες, που χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή των μελών, εξελέγησαν 7 άτομα (εκ των 9 υποψηφίων) στο νέο Δ.Σ. Πρόκειται για τους:

Ιωάννη Φασουλά - Krivek Α.Ε.

Γεώργιο Κασίδη - ΒΑΚΡΕΛ Α.Ε.

Δημήτριο Μπέλλα - Μπέλλας Κρέας Α.Ε.Β.Ε.-Σφαγεία

Νίκο Ζαβέρδα - Κρέατα Λαμίας

Ελεύθεριο Γίτσα - Φάρμες Κεντρικής Μακεδονίας

Γεώργιο Γιωρούδη - Εμπόριο Κρεάτων-Μαύρος Χοίρος

Νικόλαο Ζιώζια - Συνεταιρισμός Ελασσόνας

Σύμφωνα με όσα ανακοινώνονται, το νεοεκλεγέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνέλθει την επόμενη εβδομάδα για να συγκροτηθεί σε σώμα και αμέσως μετά θα έχει συνάντηση με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Μάκη Βορίδη, για να εκθέσει τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.

«Η νέα Διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων δηλώνει ότι θα εργαστεί προς όφελος του κλάδου εμπορίας του κρέατος και θα συνεργαστεί με την ΕΔΟΚ και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς στον τομέα του κρέατος. Μια από τις πρώτες πρωτοβουλίες θα είναι να απευθύνει πρόσκληση σε όλες τις επιχειρήσεις του κλάδου να ενταχθούν στις τάξεις της Ένωσης, ώστε να διευρυνθεί η βάση της και να ενισχυθεί ο πανελλαδικός της ρόλος» καταλήγει η ανακοίνωση.

[Image by OpenClipart-Vectors from Pixabay]

19 June 2020
Banner
Banner