Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Νίκας

04 September 2017

Έφυγε από τη ζωή ο Παναγιώτης Νίκας

Έφυγε από τη ζωή ο ιδρυτής της αλλαντοβιομηχανίας ΝΙΚΑΣ, ο Παναγιώτης Νίκας, σε ηλικία 85 ετών.

Ο Παναγιώτης Νίκας ίδρυσε την εταιρία το 1966 «με αφετηρία το όραμα ενός ανθρώπου, για δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια».

Για δεκαετίες ενεργός στις συλλογικές εκφράσεις του κλάδου, είχε σημαντικό ρόλο στη δράση του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος – ΣΕΒΕΚ, του οποίου ήταν επίτιμος πρόεδρος και τον οποίο ο Σύνδεσμος είχε βραβεύσει τιμώντας τον «για τη συμβολή του στην ανάδειξη των αλλαντικών σε επώνυμα, ασφαλή και υγιεινά προϊόντα διατροφής».

Ανακοίνωση της ΝΙΚΑΣ

Σε ανακοίνωσή της η ΝΙΚΑΣ αναφέρει:

«Η Διοίκηση της εταιρείας Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ καθώς και οι εργαζόμενοι της εταιρείας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του ιδρυτή της ιστορικής εταιρείας Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 03/09/2017, σε ηλικία 85 ετών.

Ο Παναγιώτης Νίκας γεννήθηκε στη Λακωνία το 1932 και με όραμα τη δημιουργία ξεχωριστών αλλαντικών που βασίζονταν στην καλή ποιότητα και στην υψηλή ασφάλεια, το 1966 ίδρυσε την εταιρεία Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ.

Η εταιρεία για περισσότερα από 50 χρόνια, εξακολουθεί να δημιουργεί και να προσφέρει γευστικά, ποιοτικά και καινοτόμα προϊόντα.

Η εταιρεία εις μνήμην του ιδρυτή της εταιρείας, Παναγιώτη Νίκα θα προχωρήσει στη δωρεά του ποσού 3.000 Ευρώ για την ενίσχυση των σκοπών του Χαμόγελου του Παιδιού».

04 September 2017
Banner