ΕΔΟΚ: Ο Π. Νίκας έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ελληνική αγορά κρέατος

05 September 2017

ΕΔΟΚ: Ο Π. Νίκας έβαλε τη δική του σφραγίδα στην ελληνική αγορά κρέατος

Ανακοίνωση για τον θάνατο του Παναγιώτη Νίκα, επίτιμου προέδρου του ΣΕΒΕΚ, που «έφυγε» την Κυριακή, εξέδωσε η Εθνική Διεπαγγελματική Οργάνωση Κρέατος. Η ΕΔΟΚ χαρακτηρίζει τον εκλιπόντα «ξεχωριστή προσωπικότητα» που «άφησε τη σφραγίδα του στην ελληνική αγορά κρέατος» και επισημαίνει ότι από την περίοδο της δικής του προεδρίας ο ΣΕΒΕΚ αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος της Διεπαγγελματικής.

Η ανακοίνωση έχει ως ακολούθως:

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα Μέλη της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Κρέατος (ΕΔΟΚ) εκφράζουν τη θλίψη τους για τον θάνατο του Παναγιώτη Γ. Νίκα, επίτιμου Προέδρου του Συνδέσμου Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος (ΣΕΒΕΚ).

Ο εκλιπών, ως ξεχωριστή προσωπικότητα που με τις δραστηριότητές του άφησε τη σφραγίδα του στην Ελληνική αγορά κρέατος, διετέλεσε επί 10 έτη Πρόεδρος του ΣΕΒΕΚ που είναι ιδρυτικό μέλος της ΕΔΟΚ από την περίοδο της δικής του Προεδρίας (2012-2015).

Το Δ.Σ. και τα Μέλη της ΕΔΟΚ εκφράζουν επίσης τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος, ιδρυτή της ιστορικής εταιρείας Π.Γ. ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ που θα παραμείνει ανεξίτηλο μέρος της πορείας του τομέα του κρέατος στη χώρα μας.

05 September 2017
Banner
Banner