Διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για το Cryovac Darfresh on Tray της Sealed Air

28 December 2016

Διάκριση παγκοσμίου επιπέδου για το Cryovac Darfresh on Tray της Sealed Air

Μια σημαντική αναγνώριση απέσπασε η Sealed Air Corporation για το καινοτόμο προϊόν συσκευασίας Cryovac® Darfresh on Tray. Συγκεκριμένα, βραβεύθηκε με το πολυπόθητο WorldStar, στον παγκόσμιο διαγωνισμό WorldStar Competition. Ο διαγωνισμός, τον οποίο οργανώνει κάθε χρόνο ο Παγκόσμιος Οργανισμός Συσκευασίας – WPO, βραβεύει τον σχεδιασμό και την τεχνολογία στη συσκευασία και τα βραβεία που απονέμει αποτελούν μια ξεχωριστή διάκριση.

Στον φετινό διαγωνισμό υποβλήθηκαν 292 συμμετοχές από 35 διαφορετικές χώρες και το Cryovac Darfresh on Tray κέρδισε βραβείο στην κατηγορία Τρόφιμα. Αυτή η επιτυχία ήρθε μετά την αντίστοιχη στα Βραβεία Obal Roku της Τσεχίας, όπου το σύστημα συσκευασίας Cryovac Darfresh κέρδισε επίσης μια διπλή διάκριση, στις κατηγορίες Τρόφιμα και Εξοικονόμηση Τροφίμων. Στην ουσία, μετά τη νίκη σε εθνικό επίπεδο, το σύστημα της Sealed Air κατέστη επιλέξιμο για τον διεθνή διαγωνισμό WorldStar.

Σημειώνεται ότι η επιτυχία στην Τσεχία είχε στη βάση της τη μακρόχρονη συνεργασία με την εταιρία επεξεργασίας κρέατος Kostelecke Uzeniny, όπου το σύστημα της Sealed Air επέκτεινε τη διάρκεια ζωής του προϊόντος στο ράφι, αλλά και συνέβαλε στην επιτυχή τοποθέτηση του προϊόντος στην αγορά.

«Η νίκη στον διαγωνισμό WorldStar είναι ένα εξαιρετικό επίτευγμα. Ο διαγωνισμός προσελκύει καινοτόμες συμμετοχές από όλο τον κόσμο» δήλωσε ο Τζόναθαν Ντάρνφορντ, αντιπρόεδρος του τμήματος Συσκευασίας Τροφίμων της Sealed Air, υπεύθυνος για την περιοχή Ευρώπη - Μέση Ανατολή – Ασία. «Το σύστημα Darfresh on Tray μπορεί να προσφέρει ακόμη και διπλάσια διάρκεια ζωής στο ράφι σε σύγκριση με άλλους τύπους συσκευασίας ενώ παρέχει και μερικές ακόμη σημαντικές δυνατότητες» δήλωσε επίσης ο Ντάρνφορντ, εννοώντας τη δυνατότητα του συστήματος να συντομεύει μέχρι και 35% τις διαδικασίες συσκευασίας, να μειώνει μέχρι και 40% τη χρήση υλικού. Όπως επίσης σημειώνουν στελέχη της Sealed Air, η λύση που προτείνουν σημαίνει ότι κατά τη μεταφορά χωρούν περισσότερα προϊόντα τροφίμων ανά τετραγωνικό μέτρο – έτσι, μειώνεται ο αριθμός οχημάτων που χρησιμοποιούνται στην αλυσίδα εφοδιασμού.

28 December 2016
Banner
Banner